Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cea mai EFICIENTA dieta: Slabesti FULGER in doua zile!

B1 B1,
Cea mai EFICIENTA dieta: Slabesti FULGER in doua zile!

Hai, ca se poate sa incapi in rochia de sarbatori! Aceasta dieta va ajuta sa slabiti un kilogram in doar doua zile. Este foarte important ca pe durata regimului sa faceti miscare. continuă pe B1

Bilant negru de Craciun pe drumurile din Romania: 19 morti si 33 de raniti in doua zile

Un numar de 44 de accidente rutiere s-au produs, in ultimele doua zile, in intreaga tara, in urma carora 19 persoane au decedat, iar alte 33 au fost grav ranite, informeaza joi Inspectoratul General al Politiei Romane.

Astrologii sunt de parere ca ziua de 27 decembrie este cea mai norocoasa zi din an. Iata de ce!

Astrologii sunt de parere ca 27 decembrie este cea mai norocoasa zi a anului 2019.

Tariceanu: Cea mai importanta decizie a ALDE a fost iesirea de la guvernare. Ce s-a intamplat ulterior pe mine m-a surprins foarte mult

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca cea mai importanta decizie pentru ALDE din acest an a fost iesirea de la guvernare. Liderul partidului a adaugat ca Viorica Dancila a fost surprinsa de hotarare, fiindca a crezut ca nu pleaca cainele de la macelarie.

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

RETETA DE CRACIUN. Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

In perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi oameni aleg sa asculte colinde si piesele clasice de Craciun cantate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, insa, un artist anume ne-a facut sa strecuram in playlist cel mai recent single al sau care ne-a cucerit definitiv.

Cum sa gestionezi banii in perioada Sarbatorilor. Mare atentie, decembrie este cea mai costisitoare luna din an

Perioada Sarbatorilor este una dintre cele mai costisitoare perioade din an. Pentru a nu ramane fara bani la intrarea in noul an, urmeaza cativa pasi simpli care te vor ajuta sa supravietuiesti lunii cadourilor.

Cea mai buna reteta de cozonac pentru Craciun

Cozonacul este un preparat traditional care nu lipseste de pe nicio masa de Craciun. Exista numeroase retete, care mai de care mai pretentioase. Vaprezentam mai jos reteta bunicilor, cele care au adus.

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai veche padure de pe Pamant

In cautarea unei mai bune intelegeri a planetei pe care locuim, oamenii de stiinta au descoperit acumcea mai veche padure de pe Pamant. Ramasitele cele mai vechi paduri din lume au.

Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

Dacia Duster ramane unul dintre cel mai bine vandute modele SUV din gama ei, atat in Romania, cat si in Europa. Actuala generatie Dacia Duster a fost lansata in 2017, iar preturile variaza de la 13.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )