Libnet.ro
UNICEF

13:30

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania: Cum SLABESTI peste noapte 33 de kilograme! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
CEA MAI POPULARA DIETA din Romania: Cum SLABESTI peste noapte 33 de kilograme! (GALERIE FOTO)

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic. continuă pe B1

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

Avertismentul unuia dintre cei mai cunoscuti medici din Romania: Pe ambalajul petardelor ar trebui sa scrie ca pot produce mutilari. Utilizarea acestor pocnitori de mizerie ar trebui interzisa pentru publicul larg

Pe ambalajul petardelor ar trebui sa apara avertismentul ca pot produce mutilari, la fel cum ambalajele pachetelor de tigari sunt marcate cu avertismente in legatura cu riscurile pentru sanatate la care se expun fumatorii, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Romania. Medicul brasovean face de asemenea apel ca utilizarea acestor pocnitori de mizerie sa fie interzisa pentru publicul larg. Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest.

Cea mai EFICIENTA dieta: Slabesti FULGER in doua zile!

Hai, ca se poate sa incapi in rochia de sarbatori! Aceasta dieta va ajuta sa slabiti un kilogram in doar doua zile. Este foarte important ca pe durata regimului sa faceti miscare.

Business report: Romania pe Tabloul de bord european: anul trecut a bifat 12 criterii din 14; Cum si-au impartit profiturile marii producatori de telefoane; Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

CFR estimeaza pierderi de aproape 155 milioane lei in acest an. CFR SA, compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, estimeaza pierderi de. Romgaz a vrut sa recupereze sporurile acordate salariatilor, dar a pierdut definitiv in peste 280 de dosare. Romgaz a pierdut pe banda rulanta procesele intentate.

Astrologii sunt de parere ca ziua de 27 decembrie este cea mai norocoasa zi din an. Iata de ce!

Astrologii sunt de parere ca 27 decembrie este cea mai norocoasa zi a anului 2019.

Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

In perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi oameni aleg sa asculte colinde si piesele clasice de Craciun cantate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, insa, un artist anume ne-a facut sa strecuram in playlist cel mai recent single al sau care ne-a cucerit definitiv.

Cum sa gestionezi banii in perioada Sarbatorilor. Mare atentie, decembrie este cea mai costisitoare luna din an

Perioada Sarbatorilor este una dintre cele mai costisitoare perioade din an. Pentru a nu ramane fara bani la intrarea in noul an, urmeaza cativa pasi simpli care te vor ajuta sa supravietuiesti lunii cadourilor.

VIDEO Cea mai zeloasa fetita din cor. inregistrarea din 1996 care starneste rasul la fiecare Craciun

O inregistrare de Craciun, a unui cor de copii care canta intr-o biserica din Anglia, starneste zambete pentru zelul de care da dovada o fetita. Ea ii eclipseaza sonor pe ceilalti, amintind de Mr. Bean in celebrul schetch de la slujba religioasa.

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

Dacia Duster ramane unul dintre cel mai bine vandute modele SUV din gama ei, atat in Romania, cat si in Europa. Actuala generatie Dacia Duster a fost lansata in 2017, iar preturile variaza de la 13.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )