Libnet.ro
UNICEF

18:30

RENUNTA la DIETA! Asta e CEA MAI SIMPLA metoda de SLABIT! E mai USOR decat te-ai fi gandit

B1 B1,
RENUNTA la DIETA! Asta e CEA MAI SIMPLA metoda de SLABIT! E mai USOR decat te-ai fi gandit

Nu mai ai nevoie de dieta ca sa slabesti. Iata ce ai de facut pentru a pierde din greutate intr-un timp record. Sfaturi importante: sa nu sari peste micul dejun, iar cina sa nu fie la ora 18. continuă pe B1

Cea mai SIMPLA DIETA din lume: Uite ce ai de facut!

Cuvantul DIETA il asociem intotdeauna cu o pedeapsa, nefericire si infometare. Toate acestea, pe termen lung, afecteaza grav sanatatea. De aceea, nutritionistii recomanda o dieta compusa din cateva.

Cea mai mare scoala privata din Ardeal cere 666.000 de euro de la stat pentru salarii. Taxa de scolarizare ajunge pana la 10.000 de euro la Transylvania College

Cea mai mare scoala privata din Ardeal si una dintre cele mai importante din Romania, Transylvania College, cere rectificarea bugetului general al municipiului Cluj-Napoca, in sensul acordarii catre institutie a 3 milioane de lei 666. 000 de euro) pentru salarizarea profesorilor, respectiv bunuri si servicii, conform legii.

De cati bani ai nevoie sa te muti si sa traiesti in alta tara. Care e cea mai scumpa destinatie

Daca vrei sa te muti si sa traiesti in alta tara, trebuie sa pui deoparte niste bani. Atunci cand vrei sa o iei de la zero, apar mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolvi, deci nu vrei sa te trezesti fara bani, singur intr-o tara straina. De cati bani ai nevoie sa te .

Ce este un super-Pamant si de ce ar putea fi cea mai buna sansa a omenirii de a coloniza spatiul

In ultimul deceniu, astronomii au descoperit din ce in ce mai multe planete care au primit denumirea de Super-Pamant. Ce semnifica insa aceasta si de ce sunt aceste planete importante?.

Compania de comenzi online Takeaway.com cumpara JustEat. Cele doua formeaza impreuna cea mai mare firma de livrat mancare, evaluata la 9,5 miliarde euro

JustEat si Takeaway. com doi jucatori importanti de pe piata comenzilor online si livrarii de mancare au semnat un acord de fuziune in urma caruia vor forma cel mai mare jucator din domeniu, evaluat la circa 9,5 miliarde de euro, scrie BBC.

Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

Politia rusa a retinut peste 1. 000 de oameni, sambata, la Moscova, in ceea ce a fost una dintre cele mai mari descinderi impotriva unei opozitii tot mai vocale din ultimii ani, care a reclamat atitudinea.

Liverpool l-a transferat pe Harvey Elliott, jucatorul care a debutat la cea mai frageda varsta in Premier League

Liverpool a anuntat, duminica, transferul atacantului Harvey Elliott, in varsta de 16 ani, de la Fulham. Elliott a intrat in istoria Premier League la 4 mai, cand a devenit, la 16 ani si 30 de zile, cel mai tanar atacant care debuteaza in Premier League. El a evoluat atunci ca titular pentru Fulham, in intalnirea cu Wolverhampton.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )