Libnet.ro
UNICEF

11:15

Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

B1 B1,
Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

Politia rusa a retinut peste 1. 000 de oameni, sambata, la Moscova, in ceea ce a fost una dintre cele mai mari descinderi impotriva unei opozitii tot mai vocale din ultimii ani, care a reclamat atitudinea. continuă pe B1

Anastasia Soare, cea mai bogata romanca, are probleme cu banii. Ce decizie a luat, recent

Anastasia Soare, alias Regina Sprancenelor, este un nume cunoscut si peste hotare pentru realizarile sale necontestate ale frumusetii ochilor si sprancenelor. Treptat, a devenit cea apreciata de straini pentru munca ei, adunand, astfel, si o avere care acum scade considerabil. Anastasia Soare are probleme cu banii Anastasia Soare este cunoscuta la Hollywood ca un profesionit .

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Cum sa faci aluat de clatite la sticla! Este cea mai rapida si cea mai delicioasa reteta

Stim cu totii ca partea cea mai neplacuta in prepararea clatitelor este spalatul vaselor care s-au folosit in procesul de fabricatie a aluatului - toate bolurile, oalele, blenderul.

De cati bani ai nevoie sa te muti si sa traiesti in alta tara. Care e cea mai scumpa destinatie

Daca vrei sa te muti si sa traiesti in alta tara, trebuie sa pui deoparte niste bani. Atunci cand vrei sa o iei de la zero, apar mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolvi, deci nu vrei sa te trezesti fara bani, singur intr-o tara straina. De cati bani ai nevoie sa te .

Sanctiunile au lovit in plin Coreea de Nord: Economia a suferit cea mai dura recesiune anuala de dupa 1997, exporturile s-au prabusit cu 90%

Economia Coreei de Nord s-a micsorat in 2018 pentru al doilea an consecutiv, scaderea PIB fiind cea mai mare din ultimii 21 de ani, in conditiile sanctiunilor internationale si a secetei, a transmis vineri banca centrala din Coreea de Sud, citata de Reuters.

Rares Bogdan prezinta datele care arata CUM iNGROAPA PSD ROMANIA: Tara noastra, cea mai riscanta din UE

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan prezinta joi, pe Facebook, cifre care arata cum ingroapa PSD Romania. Potrivit liberalului, tara noastra se imprumuta la cea mai mare rata a dobanzii din Europa si.

PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, iar in vest si sud va deveni local calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea.

Banca indiana cu cea mai buna evolutie la bursa pariaza pe o fuziune

IndusInd Bank preia Bharat Financial Inclusion *Rentabilitatea activelor IndusInd a crescut la 2,1% in iunie 2019, de la 1,9% in aceeasi perioada din 2018 IndusInd Bank Ltd. , creditorul cu cea mai buna evolutie pe piata bursiera din India, in ultimul deceniu, se bazeaza pe achizitia unei companii de microfinantare in demersul sau de a-si imbunatati profitabilitatea, anunta economictimes. indiatimes. com.

Valentin Ceausescu sustine ca parintii lui ar fi trebuit executati fara proces. Ar fi fost mult mai bine!

Valentin Ceausescu a facut declaratii socante! Fiul fostului dictator a sustinut ca parintii sai nici nu ar fi trebui sa fi avut parte de un proces inainte de executare. Care este motivul afirmatiei sale controversate? Valentin Ceausescu crede ca parinti sai trebuiau sa fie executati pe loc, fara proces Fiul sotilor Ceausescu a sustinut, in .

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )