Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lady Gaga, prima reactie dupa zvonurile ca ar avea o idila cu Bradley Cooper. Ce spune vedeta despre momentul de la gala Oscar VIDEO

Adevărul Adevărul,
Lady Gaga, prima reactie dupa zvonurile ca ar avea o idila cu Bradley Cooper. Ce spune vedeta despre momentul de la gala Oscar VIDEO

Cantareata Lady Gaga a vorbit, in emisiunea Jimmy Kimmel Live! de miercuri seara, despre zvonurile privind o relatie amoroasa cu actorul Bradley Cooper, cu care a jucat in A Star is Born, si despre gala premiilor Oscar. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa votul din comisia LIBE: Sunt extrem de bucuroasa si onorata

Laura Codruta Kovesi a acordat primul interviu la revenirea de la Bruxelles unde a fost audiata pentru postul de procuror-sef european. in exclusivitate pentru Europa FM, fosta sefa DNA a spus ca este extrem de bucuroasa si ca le multumeste celor care au sustinut-o. Sunt extrem de bucuroasa si onorata. )Ceea ce a depins de [] .

Ilie Nastase, prima reactie dupacondamnarea lainchisoare cu suspendare: Se pare ca nu e bine in Romania sa-ti recunosti fapta

Fostulmare campion la tenis Ilie Nastase a avut o prima reactie, miercuri, dupa ce afost condamnat la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva. Mi-a dat cat am.

Ilie Nastase, prima reactie dupacondamnarea lainchisoare cu suspendare: Cred ca domnul judecator a intelesproblema pe care am avut-o

Fostulmare campion la tenis Ilie Nastase a avut o prima reactie, miercuri, dupa ce afost condamnat la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva. Deocamdata.

Lady Gaga, criticata de o colega pentru duetul cu Bradley Cooper: M-am simtit atat de incomod pentru prietena lui. Ce parere are iubita actorului

Cantareata Mel B 43 de ani) a crtiticat-o pe Lady Gaga 32 de ani) pentru momentul sustinut de artista impreuna cu Bradley Cooper 44 de ani) pe scena galei Oscar 2019. Despre numeroasele zvonuri potrivit carora intre cei doi ar fi mai mult decat o prietenie a vorbit si iubita actorului, modelul Irina Shayk.

Adevarul din spatele succesului! Lady Gaga, descurajata de fostul iubit! Nu o sa reusesti niciodata, nu o sa ai niciun hit!

Ultimul an a fost unul de senzatie pentru celebra cantareata Lady Gaga. Artista a castigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA si un Glob de Aur in acelasi an, piesa Shallow fiind hitul cu cea mai.

Adevarul din spatele succesului. Cum era descurajata Lady Gaga de fostul iubit

Ultimul an a fost unul de senzatie pentru celebra cantareata Lady Gaga. Artista a castigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA si un Glob de Aur in acelasi an, piesa Shallow fiind hitul cu cea mai lunga stationare pe locul 1 in topuri.

Oscar 2019. Interpretarea melodiei Shallow de catre Lady Gaga si Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai emotionante momente (VIDEO)

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit audientei de la Oscaruri unul dntre cele mai emotionate momente. Cei doi au cantat impreuna media Shallow , care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna melodie.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )