Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

ADPM ADPM,
Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

Cristina Topescu a fost descoperita fara suflare aseara, in locuinta sa. Avea doar 59 de ani, nimeni nu stia sa fi avut probleme de sanatate, iar tragedia este cu atat mai mare cu cat jurnalista a fost descoperita la mai bine de doua saptamani dupa ce a decedat. continuă pe ADPM

A murit realizatoarea de televiziune Cristina Topescu

Realizatoarea de televiziune si prezentatoarea Cristina Topescu a fost gasita fara viata, duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov.

A murit Cristina Topescu: prezentatoarea TV avea 59 de ani

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa.

Ultima imagine cu Cristina Topescu in viata. Ce au observat prietenii de pe retelele de socializare

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea nu mai fusese vazuta de trei saptamani, iar o vecina a fost cea care a intervenit si a alertat autoritatile. Ultima imagine postata de aceasta pe retelele sociale coincide cu data semnalata si politistilor. Jurnalista a decedat la varsta de 59 .

Ce a facut Cristina Topescu in seara in care ar fi murit

Cristina Topescu a s-a stins din viata la finalul anului trecut! Ea a fost gasita fara suflare in casa, insa, duminica, 12 ianuarie, dupa ce o vecina a anuntat ca nu o mai vazuse de anul trecut.

De ce nu a avut Cristina Topescu copii: Mi-am dorit mult, dar o greseala medicala au facut imposibila dorinta asta a mea mare

Cristina Topescu a murit, la 59 de ani. A fost gasita fara suflare, in propria casa. Putin stiu ca fiica regretatului Cristian Topescu si-ar fi dorit sa aiba copii, dar ca o greseala medicala i-a spulberat aceasta dorinta.

RELATIE BOMBA intre ION ILIESCU si CRISTINA TOPESCU! Adevarul abia acum a iesit la iveala! La asta nu se astepta nimeni (GALERIE FOTO)

Moartea neasteptata a Cristinei Topescu a cutremurat toata Romania. Ea fost gasita, fara suflare, in propria casa. O vecina a alertat politia pentru ca nu o mai vazuse pe Cristina Topescu de ceva.

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

Cristina Topescu A MURIT. A fost gasita moarta in casa - E socant ce a fost gasit in casa acesteia

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminca seara, in jurul orei 22. Vecinii au dezvaluit ca nu au mai vazut-o de trei saptamani. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani.

Cristina Topescu A MURIT. A fost gasita moarta in pat - E socant ce a mai fost gasit in casa acesteia

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminca seara, in jurul orei 22. Vecinii au dezvaluit ca nu au mai vazut-o de trei saptamani. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani.

DOLIU in presa romaneasca! Cristina Topescu a murit la 59 de ani

Realizatoarea de televiziune si prezentatoarea Cristina Topescu a fost gasita fara viata, duminica s.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )