Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu a avut Cristina Topescu copii: Mi-am dorit mult, dar o greseala medicala au facut imposibila dorinta asta a mea mare

Antena3 Antena3,
De ce nu a avut Cristina Topescu copii: Mi-am dorit mult, dar o greseala medicala au facut imposibila dorinta asta a mea mare

Cristina Topescu a murit, la 59 de ani. A fost gasita fara suflare, in propria casa. Putin stiu ca fiica regretatului Cristian Topescu si-ar fi dorit sa aiba copii, dar ca o greseala medicala i-a spulberat aceasta dorinta. continuă pe Antena3

Visul pe care nu l-a putut realiza Cristina Topescu: Mi-am dorit. Nu am fost lasata

Cristina Topescu a dezvaluit, intru-un interviu, regretul pe care l-a avut pentru ca nu a putut sa isi indeplineasca un vis.

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si .

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Afaceristul suceveanStefan Mandachi,devenit cunoscut in intreaga tara dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a povestit intr-o postare pe Facebook prima si ultima discutie pe care a avut-o cu Cristina Topescu.

De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu nu s-a maritat niciodata, desi in anii tineretii era o prezenta absolut rapitoare. Jurnalista s-a stins la 59 de ani, fiind descoperita fara suflare in casa, de catre autoritati, in seara de duminica. Politistii au fost cei care au gasit-o pe fosta prezentatoare, in locuinta din Otopeni. Mai mult, din infomatiile facute publice .

Cristina Topescu a murit. Andreea Esca a avut o reactie EMOTIONANTA

Cristina Topescu si Andreea Esca au fost colege la Pro TV in anii 90. Prezentatoarea stirilor de la ora 19. 00 a trimis si ea un mesaj dupa decesul fostei jurnaliste. Eu sunt socata, muta, foarte trista. As.

Familia Regala a Romaniei deplange moartea jurnalistei Cristina Topescu

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de condoleante dupa trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. Intelectual rafinat si jurnalist de televiziune de vocatie, Cristina Topescu a avut.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Sanda Nicola, confesiune emotionanta despre Cristina Topescu: Am inteles atunci dimensiunea singuratatii ei

Jurnalista Sanda Nicola a scris un text emotionant in care a povestit o ultima intalnire pe care a avut-o cu jurnalista Cristina Topescu si deplange faptul ca televiziunile nu au mai avut loc pentru ea.

Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

Cristina Topescu a fost descoperita fara suflare aseara, in locuinta sa. Avea doar 59 de ani, nimeni nu stia sa fi avut probleme de sanatate, iar tragedia este cu atat mai mare cu cat jurnalista a fost descoperita la mai bine de doua saptamani dupa ce a decedat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )