Libnet.ro
UNICEF

12:30

IMAGINEA ZILEI cu IUBITA lui Liviu Dragnea! A fost SURPRINSA alaturi de CEI DOI COPII, iar EXPLICATIA ei TE VA LASA FARA CUVINTE! (FOTO)

B1 B1,
IMAGINEA ZILEI cu IUBITA lui Liviu Dragnea! A fost SURPRINSA alaturi de CEI DOI COPII, iar EXPLICATIA ei TE VA LASA FARA CUVINTE! (FOTO)

Irina Tanase trece prin momente grele de cand Liviu Dragnea a intrat la inchisoare. GINA PISTOL A PATIT-O iN ASIA! VEDETA A AVUT NEVOIE URGENTA DE AJUTOR! IMAGINI CUTREMURATOARE GALERIE FOTO-VIDEO) De. continuă pe B1

Imagine incredibila cu iubita lui Liviu Dragnea. A fost surprinsa alaturi de cei doi copii, iar explicatia ei este emotionanta

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este foarte implicata in viata de familie, chiar si-n absenta acestuia. Fostul sef al PSD se afla in spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova, acolo unde isi savarseste pedeapsa primita, de 3 ani si 6 luni de inchisoare. Pentru ca in mod cert ii lipseste compania politicianulu, aceasta a postat .

Este STIREA ZILEI! Liviu Dragnea, ANUNT BOMBA, din puscarie, imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Imaginea zilei vine dintr-o sectie de votare din Copenhaga

Imaginea zilei vine dintr-o sectie de votare din Copenhaga. O mamica a venit la sectia numarul 91 cu cei trei fii ai sai, care au asteptat cuminti.

Liviu Dragnea reclama faptul ca a fost impiedicat sa voteze

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a depus plangere pe motiv ca nu i s-ar.

Liviu Dragnea, acuzatii grave din spatele gratiilor. Fostul lider PSD a fost impiedicat sa voteze la prezidentiale

Liviu Dragnea a fost impiedicat sa voteze cu toate ca nu are drepturile electorale interzise de instanta. Fostul lider PSD a incercat sa voteze in Penitenciarul Rahova, insanu a fost posibil.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Sustine ca nu a fost lasat sa voteze

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, a facut plangere penala dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale.

Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea sa voteze. Avocata fostului presedinte PSD rupe tacerea

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5, o plangere penala in care reclama faptul ca nu a fost lasat sa voteze la cele doua tururi ale aleger.

Liviu Dragnea depune plangere penala dupa alegeri

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea, a depus o plangere penala, dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale. El acuza ca dreptul i-a fost incalcat ilegal, relateaza Digi24.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

Theodor Paleologu il pune la punct pe Iohannis. Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea!

Daca la rezultatul din ziua decisiva se asteptau multi, procentul cu care a castigat Iohannis, din nou, Cotroceniul a surprins pe cei mai multi. Theodor Paleologu si-a exprimat prima reactie vizavi de rezultatul alegerilor prezidentiale. Thedor Paleologu: Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea! Rezultatul alegerilor prezidentiale a surprins prin unitatea alegerii romanilor, prin suportul oferit .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )