Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea depune plangere penala dupa alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea depune plangere penala dupa alegeri

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea, a depus o plangere penala, dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale. El acuza ca dreptul i-a fost incalcat ilegal, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Sustine ca nu a fost lasat sa voteze

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, a facut plangere penala dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale.

Dragnea a depus plangere penala pentru ca nu a fost lasat sa voteze

Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama faptul ca nu a fost lasat sa voteze in niciun tur al alegerilor prezidentiale, desi instanta nu i-a interzis acest drept prin sentinta de condamnare definitiva, a declarat pentru Mediafax Flavia Teodosiu, avocatul fostului lider PSD.

Liviu Dragnea a depus la plangere la Parchet: Reprezentantii Penitenciarului Rahova, acuzati de fostul lider PSD ca nu l-au lasat sa voteze la prezidentiale

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii.

Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea sa voteze. Avocata fostului presedinte PSD rupe tacerea

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5, o plangere penala in care reclama faptul ca nu a fost lasat sa voteze la cele doua tururi ale aleger.

Este STIREA ZILEI! Liviu Dragnea, ANUNT BOMBA, din puscarie, imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii.

Liviu Dragnea reclama faptul ca a fost impiedicat sa voteze

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a depus plangere pe motiv ca nu i s-ar.

Prezenta de peste 110 % chiar in fieful lui Liviu Dragnea

Prezenta la vot a depasit 110%, duminica dupa-amiaza, in doua sectii de votare din comunele Stejaru .

Theodor Paleologu il pune la punct pe Iohannis. Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea!

Daca la rezultatul din ziua decisiva se asteptau multi, procentul cu care a castigat Iohannis, din nou, Cotroceniul a surprins pe cei mai multi. Theodor Paleologu si-a exprimat prima reactie vizavi de rezultatul alegerilor prezidentiale. Thedor Paleologu: Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea! Rezultatul alegerilor prezidentiale a surprins prin unitatea alegerii romanilor, prin suportul oferit .

Ce discutii au loc intre Liviu Dragnea si membrii PSD. in joc este soarta Vioricai Dancila

Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea nu s-a intalnit cu social-democratii in timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Primarul general al Capitalei spune ca informatia este falsa si a fost lansata din teama ca Viorica Dancila va obtine un scor zdrobitor in turul doi al alegerilor prezidentiale. Gabriela Firea sustine .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )