Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mihai Voropchievici: Horoscop RUNE pentru luna iulie. Cine incepe o viata noua si cine e pe picior de razboi

B1 B1,
Mihai Voropchievici: Horoscop RUNE pentru luna iulie. Cine incepe o viata noua si cine e pe picior de razboi

Numerologul Mihai Voropchievici a cercetat din nou runele, de aceasta data pentru previziunile lunii iulie. intr-o complicata conjunctura astrala, nici previziunile runice nu par sa fie mai linistite. Asadar, ia. continuă pe B1

Meteo din batrani pentru luna iulie 2020, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat prognoza meteo din batrani pentru luna iulie 2020, in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3.

Horoscop Mihai Voropchievici: Furtuna in Univers! Sase planete RETROGRADE ne dau viata peste cap

Eo adevarata furtuna in univers odata cu retrogradarea a nu mai putin de sase planete simultan. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat la Antena 3 ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a reusi sa.

Horoscop luna iulie.Balantele sunt creative, Sagetatorii sunt deschisi la noi experiente

Horoscop luna iulie. Este o luna plina de incercari, din cauza eclipselor. Va fi o luna care va aduce multe finaluri supriza. Pe 5 iulie, va fi Luna plina in Capricorn. Trebuie sa fiti pregatiti sa va reevaluati relatii pentru ca vreti sa inchideti usi, iar unii dintre voi chiar trebuia sa puneti de mult capat unora dintre ele. Evitati insa dramele din viata voastra.

Horoscop Minerva pentru saptamana 29 iunie 5 iulie. Taurii au o perioada buna pentru organizare, Scorpionii au parte de succes

Horoscop. Astrologul Minerva a prezentat previziunile pentru saptamana 29 iunie - 5 iulie. Zodiile de aer sunt trezite brusc de realitate, in timp ce cele de foc isi fac prea multe griji.

inregistrarea unui concert David Bowie din 1995, nepublicata pana in prezent, lansata in luna iulie

Inregistrarea unui concert David Bowie din 1995, nepublicata pana in prezent, va fi lansata pe platformele de streaming pe 3 iulie, a anuntat Parlophone Records, citeaza revista Rolling Stone.

Salarii majorate cu 25% pentru acesti romani. Cine sunt norocosii

Salarii mai mari pentru anumiti romani. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege conform caruia se acorda o majorare salariala de pana la 25% personalului care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )