Libnet.ro
UNICEF

12:15

Meteo din batrani pentru luna iulie 2020, cu Mihai Voropchievici

Antena3 Antena3,
Meteo din batrani pentru luna iulie 2020, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat prognoza meteo din batrani pentru luna iulie 2020, in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3. continuă pe Antena3

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru luna iulie 2020. Berbecii incep o noua viata, Scorpionii sunt pusi pe razboi

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, runele nativilor din zodiac pentru luna iulie.

Prognoza METEO pentru luna iulie. Anuntul directorului ANM: vor fi extreme

Elena Mateescu, directorul ANM, a vorbit in direct la Antena 3 despre prognoza meteo pentru luna iulie. Potrivit meteorologului, in perioada urmatoare temperaturile vor creste in Romania, depasind chiar 30. 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Runa pentru Romania pentru iulie 2020, cu Mihai Voropchievici: Trebuie sa schimbe tactica

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri Ascunse care este runa lunii iulie pentru Romania.

Anunt de ultima ora de la ministrul Sanatatii. Ce se intampla de la 1 iulie 2020

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Antena 3, ca evolutia din zilele urmatoare va oferi masura relaxarilor de la 1 iulie 2020. in functie de evolutie vom avea si anumite restrictii sau anumite izolari de focare, a mai spus ministrul.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

MAE: 14 cetateni romani locuiesc in complexul din Italia, pentru care a fost instituita carantina Nu exista date privind existenta unor romani confirmati cu Covid

14 cetateni romani locuiesc in complexul din Mondragone, regiunea Campania, din Italia, pentru care a fost instituita masura carantinei si unde a fost trimisa Armata, informeaza joi seara MAE. Potrivit autoritatilor italiene, aici au fost inregistrate pana acum 49 de cazuri de infectare cu COVID-19 insa nu exista la acest moment o confirmare in privinta existentei unor cetateni romani in randul persoanelor diagnosticate pozitiv. Italia: Armata trimisa in apropiere de Napoli dupa ce sute de bulgari suspecti de Covid nu respecta izolarea.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 29-5 iulie 2020

In saptamana 29 iunie - 5 iulie, potrvit prognozei meteo transmisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru.

inregistrarea unui concert David Bowie din 1995, nepublicata pana in prezent, lansata in luna iulie

Inregistrarea unui concert David Bowie din 1995, nepublicata pana in prezent, va fi lansata pe platformele de streaming pe 3 iulie, a anuntat Parlophone Records, citeaza revista Rolling Stone.

Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Patrascanu. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Patrascanu. O zi a harniciei. Astazi facem tot felul de servicii pentru persoanele dragi, dar ne ocupam si de sanatatea noastra - aspectele sunt bune.

Petrecere pe plaja din Tuzla pentru a doua seara consecutiv: Jandarmii au impartit amenzi de mii de lei pentru nerespectarea regulilor din starea de alerta

Pentru a doua seara la rand, pe plaja din Tuzla a fost organizata o petrecere cu muzica mixata de un DJ si unde participantii au ignorat regulile de distantare sociala. Totul s-a intamplat sambata seara s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3385 seconds )