Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salarii majorate cu 25% pentru acesti romani. Cine sunt norocosii

Antena3 Antena3,
Salarii majorate cu 25% pentru acesti romani. Cine sunt norocosii

Salarii mai mari pentru anumiti romani. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege conform caruia se acorda o majorare salariala de pana la 25% personalului care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat. continuă pe Antena3

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani! Angajatii care ar putea primi o reducere de 13 ani

Un proiect care prevede reducerea varstei de pensionare pentru anumiti angajati romani este pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Acesti angajati ar urma sa beneficieze de o reducere a varstei de pensionare de 13 ani.

Bani in plus la salariu pentru toti acesti romani. Legea a fost data acum, iar conditiile sunt simple

Finalul de iunie vine cu o veste buna pentru anumiti romani. A fost votat proiectul prin care vor primi mai multi bani. Desigur, sunt cateva criterii de avut in vedere. Proiectul de lege.

Veste buna pentru multi romani. Cu cat se ieftineste energia electrica

Veste buna pentru multi romani. Energia electrica se ieftineste de la 1 iulie in medie cu 1,89% pentru circa 6 milioane de clienti casnici care au contract cu furnizorii, a anuntat luni Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Este oficial, se dau 1.450 de lei pentru toti acesti romani. Ce conditii trebuie indeplinite acum si pentru ce se dau

Sezonul de vara vine cu o veste buna pentru cateva mii de romani. Decizia finala a fost anuntata si vorbim de-un plus de 1. 450 de lei. Conform unui ordin al Ministerul Educatiei, care a.

Cine sunt smecherii ce exporta romani in abatoarele din Germania

Cel putin o mie de romani sunt infectati cu noul coronavirus in Germania, multi dintre ei la un abator Toennies din landul Renania de Nord-Westfalia. Lungul drum al macelarilor romani spre abatoarele din Germania trece prin esaloanele puterii politice locale din Romania, arata o ancheta facuta de jurnalistii Deutsche Welle.

Mihai Voropchievici: Horoscop RUNE pentru luna iulie. Cine incepe o viata noua si cine e pe picior de razboi

Numerologul Mihai Voropchievici a cercetat din nou runele, de aceasta data pentru previziunile lunii iulie. intr-o complicata conjunctura astrala, nici previziunile runice nu par sa fie mai linistite. Asadar, ia.

Masti de protectie pentru copii. Ce modele sunt in trend.

Poate fi uneori foarte dificil sa le explici copiilor de ce trebuie sa poarte masca de protectie si, mai ales, sa ii convingi sa o poarte. Iata insa cateva modele simpatice, in trend, care s-ar putea sa iti usureze munca de lamurire.

COTAR: Propunerile pentru noua Lege RCA sunt neconforme cu directivele europene

Asiguratorii intentioneaza sa introduca coplata despagubirii pentru daunele celor nevinovati de producerea unui accident, propuneri care incalca unele articole din Constitutia Romaniei si prevederile Tratatului de Functionare a Uniunii Europene, respectiv ale Directivei 201414EU, sustin reprezentantii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR), conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )