Libnet.ro
UNICEF

06:45

BOMBA VERII: Simona Halep isi anunta NUNTA in Romania!

B1 B1,
BOMBA VERII: Simona Halep isi anunta NUNTA in Romania!

Aflata intr-o scurta vacanta, dupa triumful de la Wimbledon, Simona Halep, 27 de ani, se relaxeaza pe insula greceasca Santorini, alaturi de iubitul ei, Toni Iuruc, 40 de ani. continuă pe B1

BOMBA VERII: Simona Halep isi anunta NUNTA in Romania!

Aflata intr-o scurta vacanta, dupa triumful de la Wimbledon, Simona Halep, 27 de ani, se relaxeaza pe insula greceasca Santorini, alaturi de iubitul ei, Toni Iuruc, 40 de ani.

Unde isi doreste Simona Halep sa faca nunta si ce spune despre copiii ei. N-as vrea sa nu-mi iasa!

Simona Halep nu a vorbit prea des despre viata ei personala sau despre planurile de viitor. Sportiva a captat atentia mai mult prin performantele reusite pe tereneul de tenis. Dupa succesul de la Wimbledon, Simona a acceptat sa vorbeasca despre nunta, familie si copii. Simona Halep vrea sa faca nunta in Romania Dupa ce in .

Adevarul Live, ora 13.00: Simona Halep, despre tenis si nunta de vis, intr-un interviu cu instagramerii romani

Simona Halep a acceptat sa raspunda la cateva intrebari puse de instgrammeriintr-o conferinta inedita, realizata in miscare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea in Piata Ovidiu. Jucatoarea de tenis a vorbit despre ce va face cand se va retrage din sport, cum isi imagineaza nunta de vis sau cum arata vacanta ideala pentru ea.

Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a aruncat Internetul in aer, dupa ce a postat o fotografie in care apare alaturi de a treia tenismena a lumii, Simona Halep, potrivit libertatea. ro.

Simona Halep, in vacanta in Grecia alaturi de noul iubit! in ce ipostaza BOMBA au fost surprinsi cei doi pe nisipul fierbinte (FOTO)

Simona Halep a plecat intr-o scurta vacanta in Grecia, la Santorini, dupa ce le-a prezentat romanilor trofeul de la Wimbledon.

Ce-si doreste Simona Halep sa faca dupa tenis: Viata mea o sa fie foarte ingrijita

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a marturist ca isi doreste foarte mult sa-si intemeieze o familie dupa ce va renunta la tenis.

Cine este Patricia Tig, noua Simona Halep a Romaniei. Salt impresionant in clasamentul WTA

Patricia Tig 24 de ani, locul 220 WTA) traverseaza o perioada foarte buna a carierei. Dupa ce la turneul BRD Bucharest Open a ajuns pana in finala, unde a fost invinsa de Elena Rybakina cu 6-2, 6-0, romanca s-a calificat in sferturile de finala la Jurmala si promite sa continue ascensiunea in tenisul feminin. Patricia .

Inedit. Simona Halep, intervievata de instagrammeri

Simona Halep, cel mai iubit si admirat roman al momentului, a acordat interviuri creatorilor de cont.

FOTO Simona Halep, imagini din vacanta cu noul iubit. Unde se relaxeaza cei doi, departe de ochii curiosilor

Simona Halep si Toni Iuruc traiesc o frumoasa poveste de dragoste, relatia lor fiind de acum asumata de ambele parti.

Simona Halep, victima hackerilor: ce mesaje de teapa au aparut pe Instagram

Simona Halep are un cont de Instagram cu peste 1,3 milioane de abonati. Acesta a ajuns in mana altcuiva si a fost umplut de spam. Mesajele duc catre un site pe care ar fi bine sa nu-l.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )