Libnet.ro
UNICEF

09:45

Robert de Niro l-a numit pe Donald Trump idiot si ticalosul-sef intr-un discurs de premiere a lui Meryl Streep

Adevărul Adevărul,
Robert de Niro l-a numit pe Donald Trump idiot si ticalosul-sef intr-un discurs de premiere a lui Meryl Streep

Actorul Robert de Niro 74 de ani) a folosit o serie de cuvinte jignitoare la adresa presedintelui american Donald Trump in timpul unui discurs tinut de actor la o gala de premiere din New York. continuă pe Adevărul

Probleme pentru Donald Trump: Presa sustine ca ar urma sa fie audiat de procurorul special care ancheteaza implicarea Rusiei in campania electorala

Casa Alba a refuzat luni seara sa comenteze informatii aparute in presa de peste Ocean care spuneau ca presedintele Donald Trump ar urma sa se prezinte in fata procurorului special Robert Muller.

Critici la adresa lui Donald Trump. Momentul stanjenitor in care a fost surprins cand intona imnul national - VIDEO

Presedintele Donald Trump a fost criticat din nou in mediul online, dupa intonarea imnului national, in deschiderea unui meci de fotbal american. Trump a fost prezent, luni seara, la un meci de fotbal.

Twitter scuza prostiile lui Donald Trump, in loc sa le cenzureze

Reteaua de socializare Twitter a fost foarte criticata in ultimele luni din cauza postarilor agresive si incarcate de ura ale lui Donald Trump, dar nu vor disparea vreodata. Twitter este reteaua de socializare preferata a lui Donald Trump. Presedintele Statele Unite posteaza deseori pe contul @RealDonaldTrump si transmite mesaje care, deseori, pot fi privite ca [].

Bannon se scuza si dezminte declaratiile sale din cartea Foc si Furie:Donald Trump Jr. este un patriot

Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, si-a exprimat duminica regretele pentru declaratiile sale dintr-o carte controversata in care il critica pe fiul cel mai mare al presedintelui american, Donald Trump Jr. , transmit AFP si EFE, citate de Agerpres.

Mesajul lui Donald Trump referitor la convorbirile cu Coreea de Nord

Liderul SUA, Donald Trump, a spus ca este deschis la convorbirile cu Coreea de Nord la momentul potrivit si in circumstante corespunzatoare, conform unui comunicat emis de Casa Alba. De asemenea,.

Reactia lui Donald Trump dupa ce a aflat ca Oprah ar putea candida la urmatoarele alegeri pentru presedintie

Mai multi specialisti si celebritati au sugerat ca Oprah Winfrey ar putea candida la presedintie impotriva lui Donald Trump in 2020. Acesta din urma nu a luat in serios vestea si declara ca daca ar face-o, tot el ar castiga, relateaza The Independent.

Reactia lui Donald Trump dupa ce a aflat ca Oprah ar putea candida la urmatoarele alegeri prezidentiale

Specialisti si celebritati au sugerat ca Oprah Winfrey ar putea candida la presedintie impotriva lui Donald Trump in 2020. Acesta din urma nu a luat in serios vestea si declara ca, daca ar face-o, tot el ar castiga, relateaza The Independent.

Donald Trump nu va fi supus unui examen psihiatric la vizita medicala de vineri

Vizita medicala pe care Donald Trump urmeaza sa o efectueze la sfarsitul acestei saptamani nu va cuprinde vreun examen psihiatric, a informat Casa Alba, in contextul in care unii dintre criticii presedintelui american se intreaba in mod deschis cu privire la sanatatea mentala a acestuia, scrie AFP.

Administratia Donald Trump vrea ca diplomatii sa intensifice eforturile pentru vanzarea de armament

Administratia Donald Trump elaboreaza un plan prin care atasatii militari si diplomatii americani din strainatate vor trebui sa intensifice actiunile pentru vanzarea de armament, afirma oficiali americani citati de agentia Reuters, potrivitMediafax.

Donald Trump, surprins la bustul gol pe un stadion din Anglia: Sa facem fotbalul maret din nou (VIDEO)

Un suporter care seamana foarte bine cu presedintele american Donald Trump a devenit viral in mediul online. Barbatul, un ultras englez, a fost filmat in timp ce canta in peluza la bustul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )