Libnet.ro
UNICEF

14:15

Twitter scuza prostiile lui Donald Trump, in loc sa le cenzureze

Playtech Playtech,
Twitter scuza prostiile lui Donald Trump, in loc sa le cenzureze

Reteaua de socializare Twitter a fost foarte criticata in ultimele luni din cauza postarilor agresive si incarcate de ura ale lui Donald Trump, dar nu vor disparea vreodata. Twitter este reteaua de socializare preferata a lui Donald Trump. Presedintele Statele Unite posteaza deseori pe contul @RealDonaldTrump si transmite mesaje care, deseori, pot fi privite ca []. continuă pe Playtech

Bannon se scuza si dezminte declaratiile sale din cartea Foc si Furie:Donald Trump Jr. este un patriot

Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, si-a exprimat duminica regretele pentru declaratiile sale dintr-o carte controversata in care il critica pe fiul cel mai mare al presedintelui american, Donald Trump Jr. , transmit AFP si EFE, citate de Agerpres.

Se cere blocarea contului de Twitter a lui Donald Trump

Reteaua sociala Twitter a refuzat vineri sa ii blocheze contul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, informeaza Reuters. Dupa cereri ale unor utilizatori ai retelei de a-i interzice accesul.

Donald Trump isi apara capacitatea de a fi presedinte: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mintala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte, descriindu-se ca un geniu si, in fapt, un geniu foarte stabil.

Donald Trump isi apara capacitatea mentala: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mentala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte. De fapt, de-a.

Cartea despre haosul de la Casa Alba, pusa in vanzare in ciuda presiunilor presedintelui Donald Trump

Cartea Fire and Fury: Inside the Trump White House scrisa de jurnalistul Michael Wolff apare cu patru zile inainte de termenul prevazut, in ciuda tentativelor lui Donald Trump de a impiedica difuzarea volumului.

Donald Trump, surprins la bustul gol pe un stadion din Anglia: Sa facem fotbalul maret din nou (VIDEO)

Un suporter care seamana foarte bine cu presedintele american Donald Trump a devenit viral in mediul online. Barbatul, un ultras englez, a fost filmat in timp ce canta in peluza la bustul.

Donald Trump, PREGATIT sa discute cu Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump a precizat ca estepregatit sa discute cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, exprimandu-si speranta ca discutiile dintre Phenian si Seul vor continua si dupa.

Donald Trump se declara pregatit sa discute cu Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump s-a declarat pregatit sa discute cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, exprimandu-si speranta ca discutiile dintre Phenian si Seul vor continua si dupa Jocurile Olimpice, relateaza AFP. Mereu am crezut in discutii. Sigur ca sunt de acord, nu am nicio problema cu acest lucru, a declarat presedintele american la Camp David, referindu-se la un posibil dialog telefonic cu liderul nord-coreean.

Donald Trump se declara un geniu foarte stabil

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sambata un geniu foarte stabil, dupa aparitia, vineri, a unei carti extrem de critice la adresa sa in care ii este pusa la indoiala capacitatea de a-si exercita functia, relateaza Reuters.

Mai multi democrati ar fi vorbit cu un psihiatru despre sanatatea mintala a lui Donald Trump

Aproximativ 10 congresmeni americani, in majoritate democrati, au consultat in decembrie o profesoara de psihiatrie de la Universitatea Yale pentru a analiza sanatatea mintala a presedintelui Donald Trump, potrivit Politico si CNN, relateaza agentia Belga.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )