Libnet.ro
UNICEF

15:45

Motivul halucinant pentru care Romania nu mai are voie sa vanda midii din Marea Neagra. Cererea, acoperita din importuri

Adevărul Adevărul,
Motivul halucinant pentru care Romania nu mai are voie sa vanda midii din Marea Neagra. Cererea, acoperita din importuri

Pescarii romani nu mai au voie sa vanda midiile, rapanele si scoicile colectate din Marea Neagra, dupa ce UE a interzis acest lucru. Cererea de midii din Romania este acoperita din importuri, in special, de la vecinii bulgari, unde sunt 40 de ferme. continuă pe Adevărul

Motivul halucinant pentru care Judecatoarea Carmen Chirila a picat testul psihologic: Mama sa!

Presedintei interimare a Judecatoriei Bicaz, Carmen Elena Chirila, i s-a aplicat calificativul ,,ner.

Motivul scandalos pentru care o tanara de 25 de ani a fost obligata sa faca un test de sarcina inainte de a se urca in avion. A fost umilitor!

Situatie scandaloasa la o companie aeriana din Hong Kong, care i-a cerut unei tinere sa faca un test de sarcina inainte de a se imbarca la bordul unei aeronave cu destinatia Insula Saipan.

Motivul bizar pentru care un barbat si-a inscenat rapirea. Toata lumea rade de el

Un barbat din Columbia si-a inscenat rapirea pentru a scapa de casatorie, a relatat joi presa locala, potrivit DPA.

Motivul pentru care Dacia si Nicolae Ceausescu continua sa aiba o legatura stransa si in 2020

Dacia 1100a fost primul model deautoturismprodus de producatorulromandeautomobileDacia S. Modelul a fost comercializat intre anii 1968 si 1971 si a fost un model intermediar pana la intrarea in productie a modelului1300. Legatura stransa dintre Dacia si Nicolae Ceausescu existenta si in 2020 Dacia 1100 era bazata pe Renault 8, o berlina cu tractiune si motor .

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. I-au luat cheile de la casa, masina, telefonul, l-au amenintat cu moartea!

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. Potrivit unei postari facute pe Facebook, agresorii romanului sunt trei frati care detin o afacere in Toledo. Acestia l-au amenintat cu moartea daca face plangere la Politie, insa romanul a ajuns insa in fata agentilor si le-a spus totul.

Primarul Iasului vrea o lege pentru interzicerea inmatricularii vehiculelor sub Euro 4: Ganditi-va care a fost motivul pentru care au ajuns atatea harburi in Romania

Primarul Iasului, Mihai Chirica, vrea interzicerea inmatricularii in Romania a vehiculelor sub norma de poluare Euro 4, iar la initiativa sa municipalitatea ieseana a elaborat un proiect de lege in acest sens, care ar urma sa fie inaintat parlamentarilor de Iasi.

Motivul pentru care Roger Federer si Rafael Nadal au fost facuti egoisti

Canadianul Brayden Schnur, locul 103 ATP, i-a facut egoisti pe marii tenismeni Roger Federer si Rafael Nadal, pentru ca nu iau atitudine in fata organizatorilor Australian Open, care ii obliga pe jucatori sa evolueze in calificari, desi aerul de la Melbourne este puternic afectat de fumul provenit de la incendiile de vegetatie, informeaza lesoir. be.

Motivul pentru care Cristina Topescu a dorit sa fie incinerata. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta alegere

Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei jurnaliste Cristina Topescu. Familia a anuntat ca trupul neinsufletit a fost depus acolo, iar joi va fi incinerat, asa cum se pare ca a fost dorinta Cristinei, spun apropiatii.

TRAGEDIE iN LUMEA SPORTULUI! ADIO, maestre! Romania, mai saraca fara el

Fostul arbitru Ilie Cot s-a stins din viata la varsta de 71 de ani.

Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, isi cere scuze intr-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la scolile cu toaleta in curte din Judetul Ialomita, unde a intrat intr-o clasa in care a auzit o invatatoare tipand la copii. Nu am fost in acea scoala pentru doamna invatatoare, dar sunt un om caruia chiar ii pasa de copii, elevii mei pot depune marturie. As fi vrut sa fiu mai calma in acea interactiune si este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau, scrie Anisie. Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )