Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nelu Tataru: Romania ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID pe zi Raed Arafat: 368 de localitati au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

B1 B1,
Nelu Tataru: Romania ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID pe zi Raed Arafat: 368 de localitati au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Romania are chiar de joi capacitatea de a prelucra 50. 000 de teste COVID-19 pe zi. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a informat ca, la acest moment,. continuă pe B1

TATARU: Romania ajunge la capacitatea de 50.000 de teste COVID pe zi

Romania va avea de maine capacitatea de a procesa 50. 000 de teste pentru COVID-19 pe zi, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in sedinta de Guvern, conform Digi24.

Nelu Tataru: Vom ajunge la 50.000 de teste pe zi

Premierul Ludovic Orban a solicitat, miercuri, cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anuntand ca se ajunge la o capacitate de 50. 000 de teste pe zi.

Nelu Tataru: Prima transa de vaccinuri anti-Covid-19, programata sa ajunga in decembrie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca primul lot de doze de vaccin impotriva noului coronav.

Ultima ora. Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de toata lumea. Ce se intampla cu testele COVID-19 incepand de astazi

Ministrul Sanatatii a anuntat in cadrul sedintei de Guvern ca, incepand de astazi, Romania va ajunge la un numar de 50. 000 de testari pe zi. Acesta veste poate fi una buna, astfel ca numarul pacientilor infectati va putea fi aflat mai rapid, luandu-se masuri de carantina. Ludovic Orban, solicitare urgenta catre Ministerul Sanatatii in cursul .

Nelu Tataru nu exclude sa bage spitalele private in circuit COVID. Suntem pe un camp de lupta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu exclude ipoteza ca spitalele private de la noi sa se ocupe de tratarea bolnavilor infectati cu coronavirus, la nevoie, in masura in care situatia o va impune.

Nelu Tataru: in masura in care primul vaccin anti-COVID va fi gata, acela va fi si la noi. Avem speranta pentru sfarsitul anului sau inceputul anului viitor (VIDEO)

Ministrul Satatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca exista sperante ca pana la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor sa fie disponibil un vaccin impotriva noului coronavirus. in masura in.

Medicamentul pe care il ia Nelu Tataru ca sa se apere de COVID-19

Nelu Tataru a dezvaluit ce il ajuta sa se apere de COVID-19, avand in vedere ca trebuie se se deplaseze mereu prin tara pe la diferite focare de infectie. Ministrul sanatatii afirma ca ia un paracetamol ori de cate ori are semnele unei congestii nazale.

Nelu Tataru a dezvaluit ce medicament il fereste de COVID-19 in plina pandemie. Majoritatea romanilor il au in casa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de luni despre situatia grea cu care se confrunta Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit, de asemenea, cu ce medicament se trateaza atunci cand simte ca organsimul sau ar putea fi vulnerabil la raceala sau alti virusi. Cum se trateaza Nelu Tataru impotriva .

NELU TATARU: Sistemul medical romanesc nu a dat niciodata inapoi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, ca nu crede ca, in contextul pandemiei cu noul coronavirus, se va ajunge la un nou lockdown sau ca medicii sa aleaga intre pacienti.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Vesti triste pentru romanii din strainatate care si-ar fi dorit sa revina acasa de Craciun si Revelion. in contextul cresterilor alarmante ale cazurilor de COVID-19, Nelu Tataru a anuntat ce restrictii se impugn pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori Nelu Tataru a oferit .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )