Libnet.ro
UNICEF

12:30

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 127

Adevărul Adevărul,
Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 127

Alti trei barbati - doi din judetul Galati si unul din Caras-Severin - au murit din cauza gripei, toti avand si alte afectiuni. Numarul deceselor provocate de gripa in acest sezon ajunge astfel la 127, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). continuă pe Adevărul

Numarul deceselor asociate gripei a ajuns la 20

Patru barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 32 si 69 de ani, au murit din cauza complicatiilor cauzate de gripa, in saptamana 4-10 februarie. Victimele sunt din Chisinau, Ungheni, Taraclia, Straseni, Briceni, Hancesti si Edinet si nu erau vaccinate impotriva gripei sezoniere. De la 1 octombrie, numarul deceselor asociate gripei a ajuns la 20 de cazuri, transmite IPN.

inca patru pacienti din Bucuresti au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 105

Inca patru persoane din Bucuresti au murit din cauza gripei, potrivi datelor tansmise, luni, de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul total a deceselor provocate de gripa a ajuns, astfel, la 105.

Gripa a facut noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )