Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gripa a facut noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 107

Adevărul Adevărul,
Gripa a facut noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Adevărul

Gripa a facut noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 109 morti

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 109, a informat marti Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ul.

inca patru pacienti din Bucuresti au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 105

Inca patru persoane din Bucuresti au murit din cauza gripei, potrivi datelor tansmise, luni, de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul total a deceselor provocate de gripa a ajuns, astfel, la 105.

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 101

UPDATE:inca doua persoane au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor a ajuns la 101. Ultimele victime sunt doi barbati din judetul Prahova, in varsta de 52 si respectiv 37 de.

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 99

Virusul gripal a mai facut o victima, bilantul deceselor ajungand la 99. O femeie de 73 de din judetul Prahova a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Numarul deceselor asociate gripei a ajuns la 20

Patru barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 32 si 69 de ani, au murit din cauza complicatiilor cauzate de gripa, in saptamana 4-10 februarie. Victimele sunt din Chisinau, Ungheni, Taraclia, Straseni, Briceni, Hancesti si Edinet si nu erau vaccinate impotriva gripei sezoniere. De la 1 octombrie, numarul deceselor asociate gripei a ajuns la 20 de cazuri, transmite IPN.

Epidemia de gripa.Numarul deceselor a ajuns la 99

Medicii au inregistrat un nou deces cauzat de virusul gripal, fiind vorba de o femeie in varsta de 73 de ani din judetul Prahova, care suferea si de alte boli si despre care nu se stie daca fusese sau nu vaccinata, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP).

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

INSP: Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres .

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )