Libnet.ro
UNICEF

15:15

inca patru pacienti din Bucuresti au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 105

Adevărul Adevărul,
inca patru pacienti din Bucuresti au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 105

Inca patru persoane din Bucuresti au murit din cauza gripei, potrivi datelor tansmise, luni, de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul total a deceselor provocate de gripa a ajuns, astfel, la 105. continuă pe Adevărul

inca trei barbati si o femeie au murit din cauza gripei; numarul total al deceselor a ajuns la 113

Inca trei pacienti au murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat si o femeie din Arad, dar si despre un barbat din Constanta si unul din Timis. Numarul total al deceselor a ajuns la 113, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

INSP: Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres .

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Potrivit.

INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, informeaza Agerpres .

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Este strigator la cer (FOTO)

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

O soferita din Bucuresti, amenda record la Constanta

O femeie din Bucuresti a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca a intrat cu autoturismul pe plaja, in zona Trei papuci a municipiului Constanta. Politistii locali din cadrul Directiei Generale.

inca PATRU persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 105

Virusul gripal a mai facut patru victime, bilantul deceselor ajungand la 105 Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) transmite ca ultimele victime sunt trei barbati si o.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 12 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,35 mg/l; pH 7,66; TURBIDITATE: 0,61. S2 - CLOR LIBER 0,35 mg/l; pH.

METEO! Anuntul de ULTIM MOMENT al ANM privind vremea din Bucuresti! Vine URGIA

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmit un avertisment meteo valabil in Bucuresti, in intervalul marti, ora 15. 00 miercuri, ora 08. Meteorologii avertizeaza ca vremea va continua sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )