Libnet.ro
UNICEF

10:15

Oana Lis a inceput sa faca bani online. Pentru ce o platesc clientii ei

Playtech Playtech,
Oana Lis a inceput sa faca bani online. Pentru ce o platesc clientii ei

Celebra Oana Lis, ca mai noi toti, a avut de suferit de pe urma pandemiei, fiind obligata sa-si inchida micutul sau birou de consultanta psihologica, dar, s-a reprofilat, iar acum ii este mai bine. Mai bine sunt propriul meu psiholog Oana Lis se descopera in fiecae zi, in viata proefionala, dar si in viata privata, . continuă pe Playtech

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale.

SAMBATA, Congres online pentru crearea noului USR

Formatiunea politica infiintata de Dacian Ciolos, PLUS, va fi absorbita de USR, formatiune condusa de Dan Barna, iar noul partid va avea in prima faza doi copresedinti USR si PLUS vor fuziona, maine, in cadrul unui congres organizat in premiera online, cu participarea a 3200 de delegati, cate 1600 de la fiecare partid. Potrivit protocolului agreat de conducerile celor doua formatiuni, publicat de g4media. ro, fuziunea va fi una prin absorbtie a PLUS de catre USR.

ANAF anunta: Identificarea vizuala online pentru inregistrarea in SPV

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala au dezvoltat si implementat o noua facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual pentru persoanele fizice: identificarea vizuala online, care este operationala din 11 august, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )