Libnet.ro
UNICEF

00:07

Partidele au cheltuit peste 13 milioane de euro pentru campanie

România Liberă România Liberă,
Partidele au cheltuit peste 13 milioane de euro pentru campanie

Dintre competitorii intrati in cursa pentru parlamentare, doar PLUS, PSD, USR si Pro Romania au cont. continuă pe România Liberă

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Noi finantari de 200 milioane Euro pentru startup-uri IT europene din domeniul imobiliar

Startup-urile IT europene, care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech), vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii pan-european, lansat la Londra, zilele trecute.

Peste 12 milioane lei pentru modernizarea scolii din Ocna Mures

Peste doi ani, elevii Scolii Gimnaziale Lucian Blaga din orasul Ocna Mures, judetul Alba, vor beneficia de o cladire complet modernizata si de dotari noi pentru cursuri. Acest fapt va fi posibil ca urmare a implementarii proiectului finantat in cadrul Axei Prioritare 10. 1 a Programului Operational Regional 2014-2020, dupa semnarea de azi a contractului de finantare pentru proiectul Reabilitarea si modernizarea infrastructurii educationale a Scolii Lucian Blaga clasele 0 - VIII din orasul Ocna Mures, potrivit unui comunicat de presa.

Comisia Europeana aproba 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroporturilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroportu.

Comisia Europeana, ajutor de 4,4 milioane de euro pentru compensarea pierderilor suferite de operatorii aeroporturilor regionale din Romania

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor a Romaniei de 21,3 milioane de lei aproximativ 4,4 milioane de euro), pentru a compensa operatorii aeroporturilor regionale pentru pagubele suferite din cauza pandemiei de.

COMISIA EUROPEANA A APROBAT 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din tara noastra

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor propusa de guvernul de la Bucuresti, cu un buget de 12,4 milioane euro 59,5 milioane lei), destinata sprijinirii producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus.

Ajutoare de stat de 500 milioane euro in total pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine, din anul 2021, noi ajutoare de stat pentru a compensa o parte din pierderile suferite ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19 in anul 2020, printr-o schema in valoare totala de 500 de milioane de euro, a anuntat, miercuri, ministrul Economiei.

Romania a platit avansul pentru vaccinul impotriva COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Comisia Europeana va aloca Romaniei 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )