Libnet.ro
UNICEF

05:15

Peste 12 milioane lei pentru modernizarea scolii din Ocna Mures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 12 milioane lei pentru modernizarea scolii din Ocna Mures

Peste doi ani, elevii Scolii Gimnaziale Lucian Blaga din orasul Ocna Mures, judetul Alba, vor beneficia de o cladire complet modernizata si de dotari noi pentru cursuri. Acest fapt va fi posibil ca urmare a implementarii proiectului finantat in cadrul Axei Prioritare 10. 1 a Programului Operational Regional 2014-2020, dupa semnarea de azi a contractului de finantare pentru proiectul Reabilitarea si modernizarea infrastructurii educationale a Scolii Lucian Blaga clasele 0 - VIII din orasul Ocna Mures, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

EXCLUSIV Primaria Capitalei a platit in ultimii 4 ani peste 70 milioane lei unor case de avocatura desi are departament juridic sa o reprezinte in instanta

Primaria Capitalei a platit in ultimii 4 ani peste 70 milioane lei unor case de avocatura desi are departament juridic sa o reprezinte in instanta, potrivit datelor furnizate de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro. Departamentul juridic al municipalitatii este format din circa 50 de juristi, dintre care 28 o pot reprezenta in instanta. Pe rol, in prezent, sunt 4. 300 de procese. O parte sunt cu cetateni care cer accesul la informatiile de interes public sau reclama abuzuri facute de Primarie.

Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat luni 10 contracte finantate din fonduri europene, in valoare totala de peste 330 milioane de lei, pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti ca raspuns la criza COVID 19. Printre echipamentul care va fi achizitionat se numara: 126 aparate de ventilatie, 342 statii de monitorizare, 101 aparate pentru investigare respiratorie si digestiva, 99 ecografe, 205 echipamente electrocardiografe si defibrilatoare.

Peste 2 milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea ColegiuluiI.D. Lazarescu din Cugir

Colegiul Tehnic I. Lazarescu din Cugir va fi reabilitat, modernizat si dotat printr-un proiect in valoare totala de peste 12 milioane de lei, majoritatea fonduri europene nerambursabile REGIO.

Posta Romana va livra in urmatorii doi ani permise de conducere si certificate de inmatriculare, dupa ce a castigat un contract de peste 27 milioane de lei

Posta Romana va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere si certificatele de inmatriculare ale autovehiculelor, in urmatorii doi ani, dupa ce compania a castigat un contract de 27,3 milioane.

SUA au depasit pragul de 12 milioane de infectari cu SARS-CoV-2. Restrictii de deplasare impuse in California

Statele Unite au depasit sambata pragul de 12 milioane de contaminari cu SARS-CoV-2, potrivit datelor Universitatii Johns Hopkins, iar aici au fost inregistrate, in total, peste 255. 000 de decese asociate.

SUA au depasit pragul de 12 milioane de contaminari cu SARS-CoV-2

Statele Unite au depasit sambata pragul de 12 milioane de contaminari cu SARS-CoV-2, potrivit datelor Universitatii Johns Hopkins, iar aici au fost inregistrate, in total, peste 255. 000 de decese asociate, relateaza news. ro.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Norofert Group a inregistrat o cifra de afaceri de 20 milioane lei

Norofert Group, principalul producator roman de inputuri organice, raporteaza venituri consolidate de 20,4 milioane de lei in primele noua luni ale anului 2020, o crestere de 258% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net de 5,3 milioane lei, cu o crestere de 290%.

Comisia Europeana aproba 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroporturilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroportu.

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul .

Meteo. Vesti bune pentru cine iese din casa azi. Ce se intampla cu temperaturile

Duminica, vremea se insenineaza, dar in primele ore ale zilei va fi rece, dar si conditii de ceata. De asemenea,vantul va prinde putere pe crestele Carpatilor Orientali si Meridionali, iar maximele termice pleaca de la 2 grade in depresiuni, atingand pana la 8 grade in sud-vest si nord-est. Vremea in fiecare regiune im Dobrogea si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )