Libnet.ro
UNICEF

20:30

Peste 80 de oameni au murit dupa ce au baut alcool de contrabanda

B1 B1,
Peste 80 de oameni au murit dupa ce au baut alcool de contrabanda

Cel putin 84 de oameni au murit in nord-estul Indiei si peste 200 au fost spitalizati dupa ce au baut alcool de contrabanda, informeaza Reuters. Bilantul este considerat cel mai grav dupa un caz similar, care. continuă pe B1

India: Cel putin 84 de persoane au murit, iar alte 200 au fost spitalizate dupa ce au baut alcool de contrabanda

Cel putin 84 de persoane au murit, iar alte cel putin 200 de persoane au fost spitalizate dupa ce au baut alcool de contrabanda in nord-estul Indiei, in statul Assam, a anuntat ministrul Sanatatii, relateaza Reuters.

Cel putin 84 de oameni au murit in India dupa ce au baut alcool contaminat

Cel putin 84 de persoane au murit dupa ce au baut alcool contrafacut toxic, in nord-estul statului indian Assam si alte 200 au fost internate in spital, potrivit declaratiilor unui oficial guvernamental, de sambata, scrie The Guardian.

O femeie a murit dupa ce mncat ntr-un restaurant cu o stea Michelin din Valencia

Autoritatile din Spania au deschis o ancheta in Valencia din cauza ca o femeie a murit dupa ce a mancat intr-un restaurat cu o stea Michelin, iar alte 29 de persoane au avut simpome de intoxicatie alimentara, relateaza The Guardian si AFP.

O fetita de noua ani din Spania a murit dupa ce a mancat inghetata

O fetita de noua ani din Marea Britanie a murit dupa ce a mancat inghetata. Fetita a avut o reactie alergica severa si a intrat in soc anafilactic. Tragedia s-a petrecut intr-un hotel din Spania.

Accident mortal in Prahova. O persoana a murit dupa ce masina in care se afla s-a izibit de un autoturism aflat in depasire

O persoana a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita frontal, in noaptea de marti spre miercuri, pe DN 1B, in localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat intr-o depasire si care ulterior a luat.

ALERTA ALIMENTARA! O femeie A MURIT dupa ce intr-un restaurant cu o stea Michelin. Alte 29 de persoane, la SPITAL

Mai multe persoane au ajuns la spital in stare grava dupa ce au mancat la un restaurant cu o stea Michelin din Valencia, Spania. Una dintre paciente, o femeie de 46 de ani, a murit. Ea luase masa cu fiul si sotu.

ALERTA ALIMENTARA! O femeie A MURIT dupa ce a mancat intr-un restaurant cu o stea Michelin. Alte 29 de persoane, la SPITAL

Mai multe persoane au ajuns la spital in stare grava dupa ce au mancat la un restaurant cu o stea Michelin din Valencia, Spania. Una dintre paciente, o femeie de 46 de ani, a murit. Ea luase masa cu fiul si sotu.

A murit dupa ce a mancat la un restaurant cu stele Michelin. Femeia nu a mai avut nicio sansa

O ancheta a fost deschisa in orasul spaniol Valencia, dupa ce o femeie a murit si alte circa 30 de persoane au prezentat simptome de intoxicatie alimentata dupa ce au mancat la restaurant din oras,.

Accident mortal in judetul Braila. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism, in timp ce incerca sa repare un camion

Un barbat a murit, joi noaptea, pe DJ 212, in judetul Braila, dupa ce a fost lovit de un autoturism, in timp ce incerca sa repare un camion, potrivit IPJ Braila. Conform sursei citate, un camion in car.

Sfarsit tragic pentru un sofer din Hunedoara! Ascapatcu viata dintr-un accident, dar a murit dupa ce a iesitdin masina sa verifice avariile

Un barbat de 50 de ani, din municipiul Deva, a murit joi dupa ce a fost lovit de o masina pe DN 66 Petrosani-Hateg, in zona localitatii Ciopeia, victima fiind surprinsa in timp ce traversa drumul spre un.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )