Libnet.ro
UNICEF

07:00

CSM discuta astazi cererile de pensionare depuse de mai multi judecatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM discuta astazi cererile de pensionare depuse de mai multi judecatori

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discuta, joi, cererile de pensionare depuse de mai multi magistrati, dupa adoptarea legii privind eliminarea pensiilor speciale. continuă pe Ziarul Bursa

CSM discuta astazi cererile de pensionare depuse de mai multi judecatori, intre care si fosta sefa a ICCJ Cristina Tarcea

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discuta, joi, cererile de pensionare depuse de mai multi magistrati, dupa adoptarea legii privind eliminarea pensiilor speciale. intre judecatorii care vor se se pensioneze se afla fosta sefa a ICCJ Cristina Tarcea. De la Curtea de Apel Timisoara, cer pensionarea, atat presedintele, cat si ambii vicepresedinti.

CSM analizeaza astazi cererile de pensionare depuse de 12 procurori, dupa eliminarea pensiilor speciale

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) analizeaza, in sedinta de marti, cererile de pensionare depuse de 12 procurori. Cinci dintre ei sunt de la Parchetul General, unul de la DIICOT si unul de la DNA Ploiesti. Valul de cereri de pensionare vine dupa adoptarea legii privind eliminarea pensiilor speciale.

CSM discuta cererile de pensionare a 19 judecatori; fosta sefa a iCCJ, Cristina Tarcea, pe lista

Sectia pentru judecatori a CSM discuta joi cererile de pensionare depuse de 19 judecatori, printre care se afla si Cristina Tarcea, fosta sefa a inaltei Curti de Casatie si Justitie. Totodata, sunt dezbatute si cererile de pensionare depuse de intreaga conducere a Curtii de Apel Timisoara.

Mai multi salvamontisti au murit in timp ce incercau sa salveze alte persoane. Au fost surprinsi de o avalansa (VIDEO)

Mai multi salvamontisti din Turcia au fost dati disparuti, miercuri, dupa ce au fost loviti de o avalansa ce a avut loc in estul Turciei, chiar in timpul unei misiuni in care trebuiau sa gaseasca alte.

UPDATE Doua avalanse au facut PRAPAD in estul Turciei. Sunt deja zeci de morti, iar mai multi salvamontisti au ramas prinsi sub zapada (FOTO, VIDEO)

35: Cel putin 28 de oameni si-au pierdut viata miercuri, dupa ce doua avalanse s-au produs in acelasi loc, in provincia Van din estul Turciei. Mai multi salvamontisti, care fusesera trimisi la.

Mai multi elevi au ajuns la spital, dupa ce li s-a pus in clasa o lampa cu ultraviolete

Mai multi elevi ai unei scoli din Brasov au fost trimisi la spital pentru ingrijiri medicale, dupa c.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

GATA! Se modifica FORMULA DE CALCUL a PENSIEI! VEZI LISTA cu ROMANII care vor primi cu 21% MAI MULTI BANI

Vesti bune pentru mai multi pensionari din Romania. RUNELE ANUNTA SFARSITUL! MIHAI VOROPCHIEVICI, DEZVALUIRI APOCALIPTICE: AM INTRAT iN ERA VARSATORULUI Noua lege a pensiilor ar avea numai.

HOROSCOP. Cum sa ai mai multi bani, in functie de zodie. Trucuri care te ajuta sa te imbogatesti

Semnul zodiacal sub care ne aflam ne poate ajuta sa actionam in asa fel, incat sa castigam mai multi bani sau chiar sa ne imbogatim.

Imaginile zilei! Cum au incercat mai multi calatori sa scoata un autobuz STB din zapada - FOTO

Viscolul si zapada au dat peste cap viata cotidiana a romanilor. Mai multe drumuri au fost inchise, zeci de trenuri au fost intarziate si zeci de mii de romani au fost lasati fara curent electric.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )