Libnet.ro
UNICEF

10:30

Roxana Minzatu (PSD): Guvernul Orban, alba-neagra fara precedent cu interesele Romaniei

B1 B1,
Roxana Minzatu (PSD): Guvernul Orban, alba-neagra fara precedent cu interesele Romaniei

Din cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvernul Orban in noaptea de 4 februarie, nu mai putin de 5 dintre ele au fost anuntate ca ar fi fost in domeniul fondurilor europene, potrivit deputatei PSD. continuă pe B1

CES a trimis cateva dintre Ordonantele adoptate de Guvernul Orban inapoi la Executiv: nu avizeaza acte adoptate, ci proiecte

Consiliul Economic si Social CES) a avut pe ordinea de zi de marti cinci acte normative adoptate martea trecuta, seara, de Guvernul Orban. Problema ar fi fost ca actele normative au fost deja adoptate de Guvern, deci nu mai sunt proiecte, si faptul ca din informatiile primite ar lipsi avizele interministeriale. Poate ca au fost emise acele avize, dar CES nu a primit informatii in acest sens. Chiar daca ar fi fost trimise proiectele in mod normal, ca termen, fara acele avize ale ministerelor nu ar fi putut sa le discute.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

Ce vor face liberalii la votul pentru Guvernul Orban II. S-a schimbat totul

VicepremierulRaluca Turcana anuntat ca PNL nu va vota impotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot.

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Guvernul Orban s-a reunit joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura. Proiectele aflate pe ordinea de zi

Guvernul Orban s-a reunit joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta pentru prima data dupa demiterea prin motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

PRIMA VICTORIE MAJORA A LIBERALILOR, IN ACEST AN: Curtea Constitutionala mentine bugetul pentru 2020 asumat de guvernul Orban

Nu exista un conflict juridic generat de procedura angajarii raspunderii asupra legilor bugetare a decis, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Aceasta inseamna ca guvernul Orban 1 a folosit o procedura constitutionala, iar legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, care au fost promulgate de presedintele Klaus Iohannis, raman in continuare in forma gandita de liberali.

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa demiterea prin motiune de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

BEX PRO ROMANIA: Nu votam Guvernul Orban II. Lansam primii candidati la locale pe 16 februarie

Biroul Executiv BEx) al PRO Romania a decis miercuri, 12 februarie a. c. , ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Orban II. Tot astazi, BEx a hotarat ca duminica, 16 februarie, in cadrul Conventiei Anuale PRO Romania, va avea loc lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.

Sursele Adevarul, confirmate din nou: votul pentru Guvernul Orban va avea loc pe 24 februarie, asa cum a stabilit PSD

Audierile ministrilor Cabinetului Orban ll in Parlament vor avea loc in 17, 18 si 19 februarie, iar votul in plenul Camerelor reunite este programat in 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Decizia fusese luata inca e ieri in sedinta CEX a PSD. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca este un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )