Libnet.ro
UNICEF

12:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment intr-o postare facuta pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

EXIT POLL ora 21.00 ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC Turul doi. CTP, DUR cu tinerii romani: Daca nu vii astazi, nu-ti trebuie libertatea, vrei la stapan

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu a transmis, dupa ce a votat, un mesaj catre toti cetatenii cu drept de vot. Daca nu te duci la vot, nu esti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primarul Iasiului, Mihai Chirica: Recomand tuturor celor care cred in democratie sa vina la vot

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru ca aceasta umbra a comunismului dinspre rasarit sa dispara.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Scor INCREDIBIL in aceste clipe. Lovitura care poate DECIDE totul

Cu o ora inaintea inchiderii urnelor in Romania, emotiile incep sa se risipeasca in cele doua tabere. Daca au existat vreodata.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Scenariu-BOMBA. Cum arata cifrele la PSD si PNL

Cu mai putin de trei ore inaintea inchiderii urnelor in Romania, PSD si PNL stau cu ochii pe datele din teren. Iar daca la unii e bucurie, la altii cifrele arat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Eugen Teodorovici, declaratii dupa rezultatele exit-poll: Suntem o echipa. PSD nu se fereste sa mearga la alegeri anticipate

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2realizat de CURS si Avantgarde la comanda Antena 3.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Noi rezultate dupa iesirea de la urne

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, arata datele unui exit-poll realizat de IRES la iesirea de la urne.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )