Libnet.ro
UNICEF

06:30

Basescu, despre raportul Comisiei de control privind alegerile prezidentiale din 2009: Au fost validate de CCR

Antena3 Antena3,
Basescu, despre raportul Comisiei de control privind alegerile prezidentiale din 2009: Au fost validate de CCR

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat marti seara ca in 2009 a devenit presedinte al Romaniei in urma unor alegeri validate de Curtea Constitutionala,. continuă pe Antena3

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a trimis o scrisoare Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a adresat Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o scrisoare in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ce spune Gabriela Firea despre o candidatura la alegerile prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca nu ia in calcul o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ea adaugand ca nu va renunta la functia de edil chiar daca i-ar cere acest lucru Liviu Dragnea sau partidul.

Dan Barna: USR va avea, cel mai probabil, un candidat la alegerile prezidentiale

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat sambata la Cluj ca este foarte posibil ca formatiunea sa sa aiba un candidat pentru alegerile prezidentiale din 2019, argumentand ca USR isi propune sa conteze in politica romaneasca.

Traian Basescu: Sa imi anuleze mandatul meu ca mai candidez odata. Cum raspunde acuzatiilor din comisia speciala privind alegerile din 2009 (VIDEO)

Comisia parlamentara speciala de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor prezidentiale din 2009 s-a reunit marti intr-o sedinta in care a fost analizat raportul final.

Basescu, despre Viorica Dancila ca premier (TVR): In sfarsit, Dragnea va fi seful Guvernului, va fi 100% guvernarea Dragnea

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat marti seara, LA TVR1, ca prin instalarea la Palatul Victoria ca premier a Vioricai Dancila, va incepe guvernarea 100% Dragnea si a adaugat ca actul de guvernare nu va fi conform asteptarilor, intrucat coalitia majoritara va avea probleme de administrare a schimbarilor aduse Codului fiscal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )