Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Adevărul Adevărul,
Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a trimis o scrisoare Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a adresat Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o scrisoare in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Inspectia Judiciara a cerut de la Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009 raspunsurile date de Kovesi atunci cand a refuzat sa vina la audieri

Inspectia Judiciara a solicitat, pe 23 noiembrie anul trecut, copii dupa cererile transmise de catre Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 catre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si dupa raspunsurile acesteia. Kovesi a refuzat de patru ori sa vina la comisia de ancheta, pe parcursul celor 8 luni de activitate.

Inspectia Judiciara cere scrisorile lui Kovesi

Corespondenta purtata de procurorul sef al DNA cu membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind a.

Traian Basescu: Sa imi anuleze mandatul meu ca mai candidez odata. Cum raspunde acuzatiilor din comisia speciala privind alegerile din 2009 (VIDEO)

Comisia parlamentara speciala de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor prezidentiale din 2009 s-a reunit marti intr-o sedinta in care a fost analizat raportul final.

MASURI DURE pentru cei care refuza sa se prezinte la comisia parlamentara pentru alegerile din 2009: Risca iNCHISOAREA sau AMENDA PENALA

Cei care refuza sa se prezinte la audierile din comisia parlamentara pentru alegerile din 2009 risca sa fie sanctionati. Anuntul a fost facut luni de presedinta comisiei, deputatul Oana Florea, informeaza.

Be EU. Pregatiri la Bruxelles, pentru alegerile din 2019. Lista care ar dezavantaja Romania

La Bruxelles au inceput pregatirile pentru alegerile din 2019. Este o perioada a negocierilor pentru ca ne apropiem de anul 2019, dar si pentru ca Marea Britanie va iesi din UE. Astfel, se discuta acum.

Basescu, despre raportul Comisiei de control privind alegerile prezidentiale din 2009: Au fost validate de CCR

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat marti seara ca in 2009 a devenit presedinte al Romaniei in urma unor alegeri validate de Curtea Constitutionala,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )