Libnet.ro
UNICEF

22:45

SONDAJ. Cine credeti ca ar fi un presedinte mai bun al Romaniei? Klaus Iohannis sau Ion Tiriac?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cine credeti ca ar fi un presedinte mai bun al Romaniei? Klaus Iohannis sau Ion Tiriac?

Omul de afaceri Ion Tiriac a explicat aseara, la Antena 3, de ce nu vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din Romania, desi despre aceasta varianta se vorbeste de 30 de ani. Eu nu pot sa. continuă pe Antena3

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IANUARIE Medlife - liderul randamentelor din BET si BET-XT

Actiunile grupului medical Medlife M), care au inregistrat o apreciere de 4,33%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 23 - 30 ianuarie, reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

Monstri., in regia lui Marius Olteanu, nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin

Filmul Monstri. , in regia lui Marius Olteanu, a fost nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin 7-17 februarie). Monstri. , singurul lungmetraj romanesc selectat la aceasta editie a Berlinalei, intra in competitia GWFF pentru Cel mai bun debut alaturi de alte 16 filme, din toate sectiunile festivalului Competitie, Panorama, Forum, Generation).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 IANUARIE Topul aprecierilor BVB, ocupat de titluri cu lichiditate redusa

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 22 - 29 ianuarie, este ocupat de emitenti care au o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in conditiile in care perioada avuta in vedere a fost caracterizata de scaderi generalizate la BVB, doar cinci emitenti inregistrand aprecieri ale cotatiilor.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IANUARIE Aurul - la maximele ultimelor sapte luni

Cotatia aurului a inregistrat un avans de 0,45%, in intervalul 18 - 25 ianuarie, pretul metalului galben depasind, vineri, pragul psihologic de 1. 300 de dolari/uncie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )