Libnet.ro
UNICEF

12:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IANUARIE Medlife - liderul randamentelor din BET si BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IANUARIE Medlife - liderul randamentelor din BET si BET-XT

Actiunile grupului medical Medlife M), care au inregistrat o apreciere de 4,33%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 23 - 30 ianuarie, reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IANUARIE Salt de 2,72% pentru Erste Group Bank la BVB

Grupul bancar a anuntat, la finalul saptamanii trecute, ca intentioneaza sa propuna actionarilor pentru acest an un dividend brut de 1,4 euro/titlu, peste cel din rezultatul anului 2017 Actiunile Erste Group Bank EBS) au marcat, in intervalul 21 - 28 ianuarie, un avans de 2,72%, in raport cu moneda euro, ceea ce plaseaza titlurile institutiei de credit pe pozitia a doua in topul rentabilitatilor inregistrate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in conditiile in care, in aceasta perioada, doar noua actiuni listate pe piata principala a bursei au beneficiat de cresteri.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IANUARIE Aurul - la maximele ultimelor sapte luni

Cotatia aurului a inregistrat un avans de 0,45%, in intervalul 18 - 25 ianuarie, pretul metalului galben depasind, vineri, pragul psihologic de 1. 300 de dolari/uncie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 IANUARIE Topul aprecierilor BVB, ocupat de titluri cu lichiditate redusa

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 22 - 29 ianuarie, este ocupat de emitenti care au o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in conditiile in care perioada avuta in vedere a fost caracterizata de scaderi generalizate la BVB, doar cinci emitenti inregistrand aprecieri ale cotatiilor.

Monstri., in regia lui Marius Olteanu, nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin

Filmul Monstri. , in regia lui Marius Olteanu, a fost nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin 7-17 februarie). Monstri. , singurul lungmetraj romanesc selectat la aceasta editie a Berlinalei, intra in competitia GWFF pentru Cel mai bun debut alaturi de alte 16 filme, din toate sectiunile festivalului Competitie, Panorama, Forum, Generation).

Macron: Acordul Brexit nu va fi renegociat. Este cel mai bun posibil

Acordul pe tema Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles nu este negociabil, a transmis marti seara Emmanuel Macron, presedintele Frante.

CALENDAR ORTODOX, 30 IANUARIE. Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi

in aceasta luna, in ziua a treizecea, pomenirea Sfintilor nostri parinti si mari dascali ai lumii si ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul de Dumnezeu si Ioan Gura.

Sfintii Trei Ierarhi. Ce este strict interzis sa faci pe 30 ianuarie

Sfintii Trei Ierarhi. Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, cei trei ierarhi, sunt praznuiti de crestinii ortodocsi in fiecare an, pe 30 ianuarie. Credinta populara spune ca cine munceste.

Superstitii de ziua Sfintilor Trei Ierarhi. De ce este interzisa munca pe 30 ianuarie, cum alungi paguba si ce trebuie sa faci pentru o casnicie fericita

Praznuiti de crestinii ortodocsi in fiecare an, pe 30 ianuarie, Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, cei trei ierarhi, sunt considerati vindecatori de boli si aducatori de noroc. in credinta populara se spune ca cine munceste in aceasta zi poate sa orbeasca.

increderea americanilor in economie a scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Increderea americanilor in economie a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimul an si jumatate, din cauza blocarii activitatii institutiilor guvernamentale si a turbulentelor de pe pietele financiare.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scapam de precipitatii

Joi, 30 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, iar local si temporar vor fi precipitatii. Acestea vor fi mixte la munte, in timp ce, in restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )