Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu, lovitura dura pentru PNL. Ce se va intampla daca va reusi suspendarea premierului Dancila

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, lovitura dura pentru PNL. Ce se va intampla daca va reusi suspendarea premierului Dancila

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, l-a contrazis, duminica seara, intr-o emisiune TV, pe fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, care a declarat ca o eventuala suspendare a premierului. continuă pe Antena3

Lovitura nimicitoare pentru statul paralel! Magistratii Curtii de Apel au dispus redeschiderea dosarului in care Traian Basescu vorbea despre statul mafiot

Statul paralel a primit astazi o lovitura nimicitoare. Magistratii Curtii de Apel au dispus redeschidea dosarului in care Traian Basescu vorbea despre statul mafiot si cum dosarele cu oficiali de prim rang aveau un.

Lovitura dura in PSD. Un important lider paraseste partidul

Lovitura dura in PSD. Unul dintre cei mai importanti baroni ai social democratilor Catalin Nechifor paraseste PSD-ul si se alatura noului partid fondat de Victor Ponta, Pro Romania. Decizia luata de unul.

Traian Basescu il contrazice pe fostul sef CCR: Suspendarea premierului Dancila nu duce la o schimbare a guvernului (VIDEO)

Traian Basescu nu este de acord cu ideea lansata de fostul presedinte al Curtii Contitutionale, Augustin Zegrean, care a afirmat ca suspendarea premierului Dancila in urma plangerii penale va fi defapt o.

Traian Basescu, despre cine sta in spatele plangerii lui Orban: Se pare ca e genialul analist Cozmin Gusa (VIDEO)

Traian Basescu a criticat in termeni duri plangerea penala depusa de Ludovic Orban, pe care l-a numit Sica Mandolina, afirmand ca orice procuror inteligent ar respinge plangere. Dupa ce sambata.

Traian Basescu, despre plangerea penala a lui Ludovic Orban: Ambasadorii cred ca fost pus de Klaus Iohannis sau Angela Merkel

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu afirmatii care schimba totul in scandalul iscat odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila in care o acuza de inalta.

Elena Udrea, anunt bomba despre Traian Basescu: Am decis...

Elena Udrea reactioneaza, dupa ce Traian Basescu a facut public un document secret al SRI care vizeaza dosarul Gala Bute. Fostul ministru anunta ca, impreuna cu avocatii sai, a decis sa solicite.

DNA primeste o noua lovitura! Fost lider PNL, scos de sub urmarire penala - Dosar cu probe inventate

O noua lovitura pentru DNA. Fostul parlamentar Ioan Oltean a fost scos de sub urmarire penala intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat din 2010 de DNA Oradea. Am fost scos de sub urmarire.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )