Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu, despre cine sta in spatele plangerii lui Orban: Se pare ca e genialul analist Cozmin Gusa (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre cine sta in spatele plangerii lui Orban: Se pare ca e genialul analist Cozmin Gusa (VIDEO)

Traian Basescu a criticat in termeni duri plangerea penala depusa de Ludovic Orban, pe care l-a numit Sica Mandolina, afirmand ca orice procuror inteligent ar respinge plangere. Dupa ce sambata. continuă pe B1

Traian Basescu, despre plangerea penala a lui Ludovic Orban: Ambasadorii cred ca fost pus de Klaus Iohannis sau Angela Merkel

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu afirmatii care schimba totul in scandalul iscat odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila in care o acuza de inalta.

Traian Basescu il contrazice pe fostul sef CCR: Suspendarea premierului Dancila nu duce la o schimbare a guvernului (VIDEO)

Traian Basescu nu este de acord cu ideea lansata de fostul presedinte al Curtii Contitutionale, Augustin Zegrean, care a afirmat ca suspendarea premierului Dancila in urma plangerii penale va fi defapt o.

Elena Udrea, anunt bomba despre Traian Basescu: Am decis...

Elena Udrea reactioneaza, dupa ce Traian Basescu a facut public un document secret al SRI care vizeaza dosarul Gala Bute. Fostul ministru anunta ca, impreuna cu avocatii sai, a decis sa solicite.

Basescu, despre plangerea lui Orban impotriva lui Dancila: A fost neispirata ca actiune, se va solda cu nimic

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca plangerea penala formulata de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este una neinspirata si care se va solda cu nimic.

Basescu, despre plangerea lui Orban impotriva lui Dancila: Am discutat cu ambasadori, nimeni nu crede ca aceasta initiativa este una independenta

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca a discutat in aceste zile cu ambasadori acreditati la Bucuresti si cu politicieni de la Bruxelles si nimeni nu crede ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este o initiativa independenta, ci o atribuie fie presedintelui Klaus Iohannis, fie cancelarului german Angela Merkel.

Traian Basescu, lovitura dura pentru PNL. Ce se va intampla daca va reusi suspendarea premierului Dancila

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, l-a contrazis, duminica seara, intr-o emisiune TV, pe fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, care a declarat ca o eventuala suspendare a premierului.

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria.

Basescu, despre plangerea penala facuta de Orban: Sica Mandolina e o sluga. Iohannis s-ar compromite sa suspende un premier pe care nu il poate demite

Fostul presedinte Traian Basescua criticat, la Romania TV, decizia liderului PNL,Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premieruluiViorica Dancila. Basescu spune ca Orban a vrut sa-i arate luiKlaus Iohannis ca e o sluga credincioasa, dar nu crede ca presedintele va merge pana la suspendarea premierului, in cazul in care parchetul ar cere incuviintarea urmaririi penale.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )