Libnet.ro
UNICEF

21:45

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare de ceata si vizibilitate redusa pentru mai multe localitati din judetul Dolj si un Cod galben de vant puternic in judetele Maramures, Cluj si Bistrita-Nasaud. continuă pe Antena3

ANM: Cod galben de vant pentru 8 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in opt judete, transmite Agerpres. Astfel, pana la ora 20:00, in zona de munte.

VREMEA. Alerta de la meteorologi. Este cod galben in jumatate din tara!

Meteorologii au emis sambata mai multe avertizari cod galben de ceata, fiind vizate 25 de judete. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa, pe 3 autostrazi si pe mai multe drumuri judetene.

Atentionare meteo: Cod galben de ceata in 12 judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, mai multe avertizari de ceata, pentru mai multe judete din tara, valabila pana la ora 20:00. Meteorologii informeaza ca vizibilitatea va scadea sub 200 metri, izolat, sub 50 metri. in unele zone se va semnala si burnita.

Atentionari cod galben de ceata si polei prelungite. 21 de judete sub avertizare

Meteorologii au prelungit avertizarile cod galben de ceata si polei, fiind vizate acum 21 de judete, scrie Mediafax. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata atentionari nowcasting cod galben de ceata pentru judetele Bacau, Botosani, Suceava, Galati, Neamt, Vrancea si Iasi valabile pana la ora 11.

Mai multe judete din Romania, sub cod galben de ceata joi dimineata. Ce spun specialistii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in localitati din judetele Cluj, Mures si.

Capitala si alte 19 judete, sub cod galben de ceata

Capitala si alte 19 judete se afla sub Cod galben de ceata vineri dimineata, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

Momentul in care viata lui Fuego s-a schimbat radical. Putea deveni tata de mai multe ori, dar destinul a fost crunt pentru el

Fuego a preferat inca de cand s-a lansat in muzica sa pastreze viata lui personala departe de ochii curiosilor. Din acest motiv, nu se stiu foarte multe despre trecutul sau. Cum era solistul sa devina tata de mai multe ori? Ce destin a avut acesta? Fuego putea sa devina tata de mai multe ori Fuego .

ANP a descins la mai multe penitenciare: Se fac verificari chiar si la Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea

Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca face, duminica, verificari la penitenciarele Mioveni, Gaesti, Bucuresti-Rahova si Bucuresti-Jilava pentru a controla mai multe aspecte ale derularii.

Presedintele Romaniei a decorat mai multe institutii si asociatii revolutionare. Klaus Iohannis: O natiune nu poate avea viitor fara a-si respecta, inainte de toate, trecutul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat, sambata, 21 decembrie, mai multe institutii si asociatii cu rol determinant atat in ceea ce priveste lupta impotriva comunismului, cat si in procesul de af.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )