Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sedinta cruciala a PSD. Reuseste Tudose sa schimbe ministrii cu probleme penale sau isi da demisia

Adevărul Adevărul,
Sedinta cruciala a PSD. Reuseste Tudose sa schimbe ministrii cu probleme penale sau isi da demisia

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei trei ministri cu probleme penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie - dar si pe alti cel putin doi membri ai Cabinetului, numele vehiculate fiind cele ale ministrului Transporturilor Razvan Cuc, ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrului Sanatatii, Florian Bodog. continuă pe Adevărul

Sedinta cruciala in PSD: Pe cine sustine Gabriela Firea in razboiul intern

Incepand cu ora 17, liderii PSD s-au strans intr-o sedinta cruciala pentru viitorul Guvernului roman. Acestia vor discuta propunerile premierului Mihai Tudose de remaniere a unor.

Tudose, inainte de sedinta cruciala a PSD: Daca imi cere partidul, demisionez (VIDEO)

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sosit impreuna la sediul din Kiseleff a PSD unde va avea loc Comitetul Executiv in care se va discuta privind remanierea guvernamentala ceruta de catre premier. Cei.

Liviu Plesoianu, scrisoare dura inainte de sedinta cruciala a social-democratilor: Maine, PSD decide ce fel de partid este!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare publica catreComitetul Executiv PSD, care urmeaza sa stabileasca daca ministrii cu probleme penale trebuie sa plece din Guvernul.

Mihai Tudose, certat de Mircea Badea pentru ca vrea sa schimbe ministrii penali. Premierul a aparat DNA

Schimb acid de replici in direct, la TV. Premierul Mihai Tudose a fost luat la rost de Mircea Badea, dupa ce a sustinut ca ministrii cu probleme penale strica imaginea Cabinetului si trebuie schimbati,.

SCANDAL URIAS iN PSD! DEMISIONEAZA Tudose? Anuntul a fost facut de premier

Sedinta extrem de tensionata in PSD. Relatiile dintre premierul Mihai Tudose si liderul partidului, Liviu Dragnea, ar fi devenit extrem de reci, dupa ce Avangarde a dat publicitatii un sondaj ce arata.

Negocieri in PSD. Mihai Tudose, discutii cu Liviu Dragnea la Parlament

Sunt negocieri in PSD, dupa ce calculele lui Liviu Dragnea au aratat ca ar putea sa piarda puterea in partid. Mai multi baroni locali si-au aratat sustinerea pentru Mihai Tudose in ultimele .

RUPTURA la varful PSD. Mihai Tudose, despre Dragnea: N-as putea sa spun ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Scandalul de la varful coalitiei guvernamentale se confirma. Chiar premierul Mihai Tudose a afirmat intr-o emisiune la Antena 3 ca relatia dintre acesta si seful PSD nu este deloc una.

SCANDAL URIAS in PSD. Premierul Tudose AMENINTA cu DEMISIA

In acest moment este tensiune maxima in PSD. Potrivit unor surse din partid, Mihai Tudose a amenintat ca va demisiona, dupa aparitia sondajului facut de institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-.

Tensiune maxima in PSD, Mihai Tudose ameninta cu demisia. VIDEO

In acest moment este tensiune maxima in PSD. Potrivit unor surse din partid, Mihai Tudose a amenintat ca va demisiona, dupa aparitia sondajului facut de institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-.

Culisele negocierilor de la PSD. Mihai Tudose si-a pus demisia pe masa

Comitetul Executiv al PSD se reuneste joi, pentru a cauta o solutie la criza care a lovit atat partidul, cat si Executivul. Potrivit Adrianei Dutulescu, sefa sectiei Politic a Antenei 3, premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )