Libnet.ro
UNICEF

20:00

ALEGERI ANTICIPATE. Ministrul de Finante, anunt de ultima ora

Antena3 Antena3,
ALEGERI ANTICIPATE. Ministrul de Finante, anunt de ultima ora

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat luni ca in bugetul de stat este prevazut un fond de rezerva de un miliard de lei pentru finantarea alegerilor locale si parlamentare. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce a anuntat ministrul Violeta Alexandru ca s-a intamplat chiar azi

Vesti bune pentru pensionari. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut un anunt asteptat de toti cei care primesc pensii in Romania. Anunt de ultima ora despre pensii Astfel ca, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca platile pensiilor in numerar prin Posta Romana au fost incheiate, catretoate adresele la care au fost gasiti .

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora: Perioada in care listele de someri se plimba de un angajator la altul a luat sfarsit

Reorganizarea Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca a inceput, iar in maximum o luna ar trebui sa se vada schimbarile, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

TAXA AUTO 2020. Ce se intampla cu taxa auto in 2020. Ministrul Mediului, anunt de ultima ora pentru romani

Guvernul Orban nu va implementa in acest an nici o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. Anuntul a fost facut de Ministrul Mediului, Costel Alexe, la Antena 3.

Apel de ultima ora al Politiei. Sofer fugar, dupa ce a lovit cu masina o copila de 11 ani

Politia face un apel de ultima ora pentru gasirea unui sofer care a lovit cu masina o fata de 11 ani, dupa care a fugit. Totul s-a intamplat vineri seara, iar imaginile de pe camerele de supraveghere arata ca soferul a oprit initial la locul accidentului, dar a plecat la scurt timp.

Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu. Detalii de ultima ora din dosarul Caracal

Rechizitoriul din dosarul Caracal contine zeci de file de discutii ale lui Gheorghe Dinca cu colegii sai de celula. Documentul intocmit de procurorii DIICOT releva faptul ca, printre altele, Dinca a planuit cu doua luni inainte rapirea Luizei Melencu. Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu Potrivit adevarul. ro, rechizitoriul intocmit de catre procurorii .

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

Alerta sanitara in Romania: Carne infectata cu gripa aviara, distribuita in 26 de judete! Anunt de ultima ora a ANSVSA

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimetelor a anuntat ca a retras de la comercializare carne de pasare provenita din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie, din cauza ev.

VREMEA continua sa se raceasca. Temperaturi scazute in toata tara. Anunt de ultima ora de la meteorologi!

Vremea se va raci in zonele de deal si de munte, astfel incat in cea mai mare parte a tariivalorile temperaturii aerului se vor situa in jurul celor normale pentru a doua decada a lunii ianuarie, cu maxime ce se vor incadra, in general, intre -2 si 4 grade.

Virusul misterios din China alerteaza autoritatile romane. Anunt de ultima ora!

Kelemen: Motiunea de cenzura ar trebui sa treaca fara nicio problema. USR sa voteze demiterea Guvernului daca vrea alegeri anticipate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara increzator ca UDMR si PSD vor avea suficiente voturi pentru a adopta motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban si pentru a bloca modificarea legii in sensul in care primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Kelemen cere reprezentantilor USR sa voteaze motiunea PSD, daca tot vor anticipate, asa cum sustin, si a lansat cateva critici si la adresa lui Klaus Iohannis, pentru atitudinea de presedinte-jucator.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )