Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de Guvern

Antena3 Antena3,
Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose. Potrivit lui Tariceanu, in pofida di. continuă pe Antena3

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern, vor creste puterea de cumparare fara a reduce competitivitatea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose si a sustinut ca, in pofida disputelor si a informatiilor incorecte, acesta vor conduce la cresterea puterii de cumparare fara a reduce competitivitatea economiei.

Calin Popescu Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca modificarile la Codul Fiscal pe care Guvernul se pregateste sa le adopte in sedinta de miercuri sunt sustinute si adoptate de coalitia.

Sindicalistii de la Dacia ies in strada, nemultumiti de masurile fiscale anuntate de Guvern

Protest de amploare la Mioveni. Angajatii Dacia ies marsi in strada, nemultumiti de decizia guvernului de a transfera contributiilor sociale de la angajator la angajat. Nu sunt insa singurele.

Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca rapiditatea nu este factorul cheie atunci cand e vorba de adoptarea in Guvern a unor masuri atat de importante, precum pachetul referitor la masurile fiscale.

Tariceanu: Nu ma intrebati pe mine ce face Guvernul

Calin Popescu Tariceanu le-a cerut luni ziaristilor sa nu il intrebe pe el ce decizii adopta guvernului, dupa ce a fost chestionat ce se intampla cu masurile fiscale anuntate de executiv, inaintea unei intalniri cu premierul Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, programata la Vila Lac.

Ludovic Orban: Suntem categoric impotriva ineptiilor fiscale anuntate de ministrul Misa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca partidul pe care-l conduce se opune categoric 039;039;ineptiilor fiscale039;039; anuntate de ministrul Ionut Misa si cere actualei guvernari sa renunte la 039;039;experimentele039;039; pe firmele romanesti.

Suntem categoric impotriva ineptiilor fiscale anuntate de ministrul Misa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca partidul pe care-l conduce se opune categoric ''ineptiilor fiscale '' anuntate de ministrul Ionut Misa si cere actualei guvernari sa renunte la ''experimentele '' pe firmele romanesti si pe cetatean, care pot avea consecinte extrem de grave.

Guvernul discuta astazi masurile fiscale pentru 2018

Membrii Guvernului se intalnesc astazi in sedinta extraordinara pentru a discuta modificarile fiscale pen 2018 propuse de Ministerul Finantelor. Sedinta anuntata initial pentru vineri nu a mai avut loc, in lipsa avizului de la Consiliul Legislativ care inca nu se pronuntase.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )