Libnet.ro
UNICEF

18:15

Topul averilor. Cine sunt cei mai bogati candidati la primariile din Capitala

Adevărul Adevărul,
Topul averilor. Cine sunt cei mai bogati candidati la primariile din Capitala

Paradoxal, cei mai avuti candidati in Bucuresti sunt de stanga: Gabriela Firea, Dan Cristian Popescu, Robert Negoita, Marian Vanghelie si Gabriel Mutu conduc in topul averilor, dupa ce si-au construit cariera politica pe voturile electoratului mai putin instarit. Si dreapta are bogatii sai: Calin Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Clotilde Armand. continuă pe Adevărul

Cei mai bogati americani din lume. Forbes a publicat si lista filantropilor care ajuta saraci

Forbes, celebra publicatie financiara americana, a dat zilele acestea publicitatii noua lista a celor mai bogati americani. in comparatie cu anii trecuti sunt cateva modificari, dar nu sunt notabile. Forbes vine cu noua lista a miliardarilor lumii Forbes, pe 8 septembrie 2020, a lansat cea de-a 39-a lista anuala Forbes 400, clasamentul definitiv al celor .

Lista candidatilor PNL la alegerile Locale 2020. Cine sunt politicienii care vor la conducere

Alegerile locale 2020 vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca este sa ne luam dupa ultimul sondaj facut, PNL sta mai bine decat PSD, judecand dupa situatia din Bucuresti. Lista candidatilor PNL la alegerile locale 2020 este deschisa de Nicusor Dan, candidatul USR PLUS si sustinut de PNL la primaria Capitalei, care are .

Analiza Trump vs. Joe Biden. Cine are cele mai mari sanse sa iasa presedintele Americii?

In urma cu treizeci si unu de ani, Donald Trump si Joe Biden apareau la emisiunile televizate la nivel national. Amandoua erau difuzate la mai putin de o ora distanta. Analiza Trump vs. Joe Biden in acea noapte, 5 septembrie 1989, Biden il critica pe presedintele de atunci George H. Bush pentru ca este prea .

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Imaginea Guvernului Orban, total deteriorata. Cine sunt adevaratii vinovati

Imaginea Guvernului Orban s-a erodat de la inceputul pandemiei si din cauza liberalilor. Membri de seama ai PNL au ajuns in mai multe randuri in atentia publica fiind acuzati ca incalca tocmai deciziile luate de Executiv care erau obligatorii pentru toti romanii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )