Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Restrictii de tonaj pe unul dintre cele mai tranzitate poduri din sud-estul Romaniei

Miercuri, de la ora 14. 00, vor fi introduse restrictii de tonaj pe podul rutier de peste raul Ialomi.

Doar unul dintre parinti poate primi zile libere pentru copii in cazul in care se inchid scolile

Doar unul dintre cei doi parinti poate primi zile libere din partea angajatorului, pentru a sta cu c.

Ciuburciu (Vascar), despre evolutia companiei pe care o conduce

Vascar este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de conserve si preparate din carne de pe piata din Romania. Compania detine o fabrica cu o capacitate extinsa de productie, la Vaslui, 21 de magazine proprii in regiunea Moldovei si are aproximativ 400 de angajati.

Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs. Acum a venit raspunsul tribunalului

De la dezastrul din clubul Colectiv au trecut 5 ani. in acesti ani victimele ramase in viata s-au chinuit, iar cei vinovati au incercat sa scape. in decembrie 2019 se dadeau sentintele pentru cei trei patroni. Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs Dezastrul de la Colectiv a generat multe dezbateri, acuzatii si .

Unexpected Dali, cel mai asteptat eveniment cultural al sfarsitului de an

Din 22 septembrie, Muzeul Judetean Buzau va gazdui cel mai important eveniment cultural al anului. Este vorba despre o expozitie de arta cu lucrari semnate de Salvador Dali, unul dintre cei mai excentrici artisti ai lumii.

Cei mai bogati americani din lume. Forbes a publicat si lista filantropilor care ajuta saraci

Forbes, celebra publicatie financiara americana, a dat zilele acestea publicitatii noua lista a celor mai bogati americani. in comparatie cu anii trecuti sunt cateva modificari, dar nu sunt notabile. Forbes vine cu noua lista a miliardarilor lumii Forbes, pe 8 septembrie 2020, a lansat cea de-a 39-a lista anuala Forbes 400, clasamentul definitiv al celor .

Romania, una dintre cele mai nesigure tarii, in contextul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Tara noastra este considerata una dintre cele mai putin sigure din lume, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit unui studiu, Romania se afla pe locul 74 in privinta sigurantei, din cele 100 de tari.

Romania are cei mai putini invatatori din UE, raportat la numarul de elevi

Numarul invatatorilor cu norma intreaga din Romania, raportat la numarul de elevi din ciclul primar, este cel mai mic din Uniunea Europeana. Cu exceptia ciclului gimnazial, numarul.

G7 condamna in termenii cei mai duri otravirea opozantului rus Alexei Navalnii, se arata intr-un comunicat transmis de SUA

Ministri de Finante ai statelor membre ale Grupului celor mai dezvoltate natiuni ale lumii G7) au condamnat marti otravirea confirmata a criticului Kremlinului Alexei Navalnii, potrivit unui comunicat publicat de Departamentul de Stat al SUA, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )