Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cei mai bogati americani din lume. Forbes a publicat si lista filantropilor care ajuta saraci

Playtech Playtech,
Cei mai bogati americani din lume. Forbes a publicat si lista filantropilor care ajuta saraci

Forbes, celebra publicatie financiara americana, a dat zilele acestea publicitatii noua lista a celor mai bogati americani. in comparatie cu anii trecuti sunt cateva modificari, dar nu sunt notabile. Forbes vine cu noua lista a miliardarilor lumii Forbes, pe 8 septembrie 2020, a lansat cea de-a 39-a lista anuala Forbes 400, clasamentul definitiv al celor . continuă pe Playtech

Forbes 2020. Cei mai bogati americani: Jeff Bezos, pe primul loc pentru al treilea an consecutiv. Donald Trump, puternic afectat de pandemie

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogati americani. Presedintele Donald Trump scade in clasament, deoarece imperiul sau imobiliar - cladiri de birouri, hoteluri, resorturi - este puternic afectat de pandemia de COVID-19.

Directorul Zoom Communications, nou intrat in lista Forbes a celor mai bogati oameni din lume

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes 2020 al celor mai bogati americani, in timp ce presedintele Donald Trump ocupa o pozitie mai scazuta, deoarece pandemia de coronavirus Covid-19) a afectat activitatea cladirilor sale de birouri, hoteluri si resorturi, a informat, marti, revista americana, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

Fabulos! Cel mai lung concert din lume, inceput de 19 ani, continua si in pandemie. in ce an ar urma sa se incheie

Cel mai lung concert din lume,inceput in anul 2001, se desfasoara in Germania. Nici macar pandemia de COVID-19 nu i-a pus bete in roate. 639 de ani ar urma sa tina concertul, deci cortina ar urma s.

Ce investitii fac miliardarii in plina pandemie. Aur si whiskey pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Teama de o crestere brusca a inflatiei din cauza crizei economice ii indemna pe bogatii lumii sa faca investitii sigure. Cei mai multi si-au indreptat atentia catre aur, Bitcoin si whiskey, scrie ziarulfinanciar. ro.

Cea mai mare camera din lume face poze la 3.200 megapixeli, dar scopul ei e mai important de atat

Cercetatorii de la Stanford au facut fotografii de 3. 200 de megapixeli, cele mai mari din toate timpurile, folosind senzori care vor face parte din cea mai mare camera digitala din lume. Odata.

Romania are cei mai putini invatatori din UE, raportat la numarul de elevi

Numarul invatatorilor cu norma intreaga din Romania, raportat la numarul de elevi din ciclul primar, este cel mai mic din Uniunea Europeana. Cu exceptia ciclului gimnazial, numarul.

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autoritatilor, la mai bine de o luna de la incident, transmite Romania.

Cele mai bune 3 feluri de mancare din lume. Specialistii au facut topul spectaculos

Cu atat de multe bucatarii, arome, gusturi si traditii diferite, nu este de mirare ca se pune des intrebarea: Care este cea mai buna mancare din lume? Evindet ca nu este o chestiune la care se poate raspunde usor, mai ales ca fiecare dintre noi are propriile preferinte. Cu toate acestea, CNN Travel s-a incumetat .

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )