Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dumitru Buzatu, despre Viorica Dancila: A iesit in evidenta prin naturalete!

B1 B1,
Dumitru Buzatu, despre Viorica Dancila: A iesit in evidenta prin naturalete!

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, a declarat ca Viorica Dancila, candidatul social-democrat la prezidentiale, s-a remarcat prin naturalete in timpul conferintei de presa de marti. Dancila. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, spune, intr-o postare pe Facebook, ca apelativul astia pe care l-a folosit in conferinta de presa de marti seara pentru a face referire la romanii din Diaspora a fost folosit anterior de presedintele Klaus Iohannis in declaratiile publice, cu referire la pesedisti. Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit, spune ea.

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

Viorica Dancila, despre greselile de exprimare: Mi le asum. Eu macar nu am luat nicio masura impotriva romanilor

Viorica Dancila a vorbit si despre greselile de exprimare pe care le-a facut destul de des in timpul declaratiilor de-a lungul timpului. Fostul premier a declarat ca si le asuma, insa important e sa nu.

Viorica Dancila, intrebata despre fiul sau angajat la Curtea de Conturi: A fost angajat inainte ca eu sa fiu premier. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, in conferinta de presa organizata in paralel cu dezbaterea presedintelui Iohannis, ca nu ea si-a angajat fiul la Curtea de Conturi si ca acesta a fost angajat inainte ca ea sa ajunga la Palatul Victoria. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le permit, a spus Dancila.

Mircea Badea vine cu o varianta-BOMBA, prin care Viorica Dancila poate da lovitura vietii la Alegerile Prezidentiale 2019

Mircea Badea este de parere ca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2019, are sanse mici sa castige postul pentru fotoliul de la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )