Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Playtech Playtech,
Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a . continuă pe Playtech

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea cu aria cercului la dezbaterea cu jurnalistii

Candidata PSD la alegerile prezidentiale,Viorica Dancila, a fost intrebata marti, la dezbaterea cu presa, organizatala Palatul Parlamentului care este aria cercului. Raspunsul fostului.

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea Care este aria cercului?

La o ora distanta de la evenimentul sustinut de Dancila, unul dintre ziaristii prezenti la dezbaterea organizata de Iohannis, marti seara la BCU, i-a mentionat in treacat care a fost incurcatura Vioricai Dancila, si i-a transmis ca daca vrea sa spuna el care este raspunsul corect la intrebarea de matematica, potrivit Mediafax.

De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea cu aria cercului, in viziunea lui Mircea Badea

Dezbaterea Vioricai Dancila a fost marcata de o lectie de matematica in urma careia am aflat care este aria cercului. Aceasta a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, care a oferit un suras in locul unui raspuns. De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea serii, in viziunea lui Mircea Badea? Mircea .

Klaus Iohannis, intrebat cum s-ar defini ca presedinte: Nu ma joc, nici nu dictez, prezidez(VIDEO)

Nu ma joc, nici nu dictez, prezidez, a raspuns Klaus Iohannis intrebat, marti seara, ce fel de presedinte a fost in primul sau mandat. Totul in contextul in care predecesorul sau, Traian Basescu s-a.

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

VIDEO Reactia lui Iohannis la raspunsul lui Dancila privind aria cercului

Ambii candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, s-au laudat in campania electorala ca inainte de a se implica in politica au dat meditatii. Cu toate astea, fostul premier Viorica Dancila, care sustine ca a dat lectii de matematica, s-a incurcat cand a fost intrebata care este aria cercului. Cand a aflat raspunsul dat de contracandidatul sau, Klaus Iohannis a pufnit in ras.

Cate cautari pe Google a avut sintagma aria cercului, dupa ce Dancila n-a stiut sa raspunda la intrebarea unui jurnalist

Aria cercului a fost cea mai cautata sintagma pe Google, marti seara, dupa dezbaterea in care Viorica Dancila nu a stiut sa spuna corect formula de calcul, in urma intrebarii primite de la un jurnalist.

Aria cercului, cea mai cautata formula matematica pe Google, dupa ce Dancila nu a stiut-o si Iohannis a evitat sa raspunda. Judetul-surpriza unde au fost inregistrate cele mai multe cautari

Aria cercului a avut o explozie in cautarile pe Google din Romania, dupa ce candidatul social-democrat la presedintie Viorica Dancila nu a stiut sa spuna corect formula, iar candidatul liberal Klaus Iohannis .

Iohannis si Dancila ti-au aratat cele doua Romanii din aria cercului

Klaus Iohannis si Viorica Dancila au oferit, marti seara, doua momente care in niciun caz nu pot fi numite dezbateri. Candidatul PNL si-a organizat si moderat propriul eveniment, iar.

Klaus Iohannis, raspuns surprinzator la intrebarea privind ostilitatea din online dupa refuzul dezbaterii cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca nu se teme de o eventuala ostilitate din partea mediului online, dupa refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidata sa din turul doi, Viorica Dancila, aratand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )