Libnet.ro
UNICEF

11:45

Culise. PNL il impinge pe Rares Bogdan spre Primaria Capitalei. Cum vor liberalii sa evite repetarea esecului din 2016

Adevărul Adevărul,
Culise. PNL il impinge pe Rares Bogdan spre Primaria Capitalei. Cum vor liberalii sa evite repetarea esecului din 2016

Rares Bogdan e vazut principala varianta a PNL pentru Primaria Generala, in conditiile in care Klaus Iohannis le-a indicat liberalilor sa aiba un candidat propriu, iar Ludovic Orban nu ar avea niciun gand sa candideze, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Iohannis crede ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei: Ca principiu, un partid care guverneaza si care a urcat semnificativ in sondaje ar trebui sa mearga singur

Presedintele Klaus Iohannis crede ca PNL ar trebui sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei. intrebat despre necesitatea unui candidat unic la Primaria Bucuresti, seful statului a spus ca, de regula, ca principiu, un partid care guverneaza si care a urcat semnificativ in sondaje, asa cum este PNL, ar trebui sa mearga singur in alegeri.

SURSE Lupta pentru Capitala: PNL alege intre Rares Bogdan si Nicusor Dan

PNL insista pentru candidat propriu la alegerile pentru Primaria Capitalei, insa si Nicusor Dan e o varianta, sustin surse politice pentru Adevarul. Varianta sustinerii lui Vlad Voiculescu este, momentan, exclusa, ca urmare a atacurilor PLUS la adresa guvernarii PNL.

Ludovic Orban: Din partea PNL nu poate candida la Primaria Capitalei decat un membru al PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca PNL va avea un candidat propriu in cursa pentru Primaria Capitalei, iar acesta va fi desemnat in urma unei cercetari sociologice ample si in urma unei testari a potentialilor membri eligibili pentru pozitie.

Dacian Ciolos, despre un candidat unic la Primaria Capitalei: PNL sa isi aminteasca de vara lui 2016

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat duminica seara, referitor la faptul ca PNL vrea candidat propriu la Primaria Capitalei, ca liberalii ar trebui sa isi aminteasca ca au pierdut alegerile la Bucuresti, in vara anului 2016, pentru ca nu a existat un candidat comun al Opozitiei la PMB.

Iohannis sustine ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in principiu, un partid care se afla la guvernare si e si bine vazut de populatie ar trebui sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei, pentru a-si dovedi.

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL.

Lupta pentru Capitala: PNL alege intre Rares Bogdan si Nicusor Dan - Surse

PNL insista pentru candidat propriu la alegerile pentru Primaria Capitalei, insa si Nicusor Dan e o varianta, sustin surse politice pentru Adevarul. Varianta sustinerii lui Vlad Voiculescu este, momentan, exclusa, ca urmare a atacurilor PLUS la adresa guvernarii PNL.

Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL a cam disparut din peisaj in ultimele saptamani. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil in spatiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL. Ce se intampla cu Rares Bogdan De cand a debutat anul 2020, Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si-a redus aparitiile sale televizate, in contextul in .

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

Pe cine vrea sa arunce PNL in lupta pentru Primaria Capitalei

PNL face sondaje si masoara patru politicieni, pentru a vedea care are cele mai mari sanse in lupta pentru Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )