Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis il vrea pe Ludovic Orban la Primaria Capitalei - surse

Antena3 Antena3,
Iohannis il vrea pe Ludovic Orban la Primaria Capitalei - surse

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei, potrivit unor surse. continuă pe Antena3

Digi 24 - Surse: Ce planuri are Iohannis pentru Ludovic Orban si de ce nu ar fi vrut premierul sa isi dea demisia

La Palatul Victoria nu este privita cu placere dorinta evidenta a lui Klaus Iohannis de a controla guvernul si nici faptul ca acesta tine sa arate cine e seful.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Ludovic Orban. Ce se va intampla cu alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, una dintre temele de discutie fiind posibilitatea declansarii de alegeri anticipate.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

Orban neaga orice discutie cu Iohannis despre o candidatura pentru Primaria Capitalei: E o minciuna gogonata. Au vrut sa-si creasca traficul cu fake news

Premierul Ludovic Orban a dezmintit faptul ca ar fi avut vreo discutie cu Klaus Iohannis pe tema candidaturii sale pentru functia de primar general. Liderul PNL a catalogat stirile pe acest subiect drept fake news.

Traian Basescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fac exact ce l-a dus capul pe Dragnea

Fostul presedinte critica intentia PNL de a organiza alegeri anticipate.

Ludovic Orban: Nu este adevarat ca presedintele Iohannis mi-a cerut sa candidez la Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a infirmat, sambata, informatiile pe surse despre o posibila candidatura a sa la Primaria Capitalei.

G4Media: Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban, sa candideze la Primaria Capitalei, aceasta varianta fiind considerata singura sansa reala a PNL impotriva Gabrielei Firea, potrivit G4Media. ro, care citeaza surse apropiate discutiilor.

LUDOVIC ORBAN: Este complet fals faptul ca presedintele mi-ar fi cerut sa candidez la Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre o candidatura a sa la Primaria Capitalei.

Ludovic Orban, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca informatia aparuta in spatiul public potrivit careia presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sa candideze la Primaria Capitalei este o minciuna gogonata, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )