Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Este complet fals faptul ca presedintele mi-ar fi cerut sa candidez la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Este complet fals faptul ca presedintele mi-ar fi cerut sa candidez la Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre o candidatura a sa la Primaria Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

Ludovic Orban: Nu este adevarat ca presedintele Iohannis mi-a cerut sa candidez la Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a infirmat, sambata, informatiile pe surse despre o posibila candidatura a sa la Primaria Capitalei.

Scenariu exploziv in politica: Demisia lui Ludovic Orban, pana pe 15 februarie

Sursele din PNL afirma ca pentru realizarea alegerilor parlamentare anticipate odata cu cele locale, premierul Ludovic Orban este hotarat sa demisioneze din functia de prim-ministru.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri.

Ludovic Orban, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca informatia aparuta in spatiul public potrivit careia presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sa candideze la Primaria Capitalei este o minciuna gogonata, scrie Mediafax.

Singurul scenariu prin care Ludovic Orban poate fi premier interimar

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a subliniat, vineri, ca singurul mod in care premierul Ludovic Orban poate ramane interimar este sa fie demis printr-o motiune de cenzura si a catalogat drept bizara ideea ca presedintele Klaus Iohannis ar deveni promotor al unui astfel de demers din partea PSD.

Premierul Ludovic Orban, intalnire cu presedintele Consiliului European, Charles Michel: Seful Guvernului a subliniat importanta aderarii Romaniei la spatiul Schengen si a finalizarii MCV

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, printre subiectele abordate numarandu-se negocierile privind Cadrul Financiar Multianual MFF) 2021-2027, no.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )