Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National

B1 B1,
Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National

CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National, a anuntat premierul Viorica Dancila, miercuri seara, la finalul sedintei. Ionut Vulpescu va prelua. continuă pe B1

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Viorica Dancila despre alegerile prezidentiale: Nu am intrat in aceasta batalie ca sa fac blat cu cineva

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a infirmat, miercuri seara la Sinteza Zileispeculatiile potrivit carora ar face un blatelectoral la alegerile.

Viorica Dancila: Iohannis face rau propriei tari.Ne-a spus ca a citit Pactul pentru romani si a trecut mai departe. Cum rade de Opozitie premierul

Prim-ministrul Viorica Dancila i-a criticat, luni seara, pe cei din opozitie si pe Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu au vrut sa semneze pana la acest moment Pactul pentru bunastarea romanilor pe care PSD l-a propus saptamana trecuta.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

Citu anunta comisie de ancheta pentru rectificarea bugetara. Vizati: Viorica Dancila si Eugen Teodorovici

Liberalul Florin Citu a anuntat miecuri ca a strans semnaturile necesare pentru constituirea unei comisii de ancheta impotriva premierului Viorica Dancila si a ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, pentru rectificarea bugetara de anul trecut si din acest an, considerand ca cei doi au prezentat informatii false in spatiul public.

Viorica Dancila: Veniturile tuturor romanilor a crescut!

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern de marti ca veniturile tuturor romanilor a crescut. Prin masurile pe care le-am luat, prin implicare, curaj si determinare,.

Viorica Dancila: Veniturile tuturor romanilor au crescut!

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern de marti ca veniturile tuturor romanilor au crescut. Prin masurile pe care le-am luat, prin implicare, curaj si determinare,.

Ramona Manescu a gasit pretextul perfect pentru a merge alaturi de Viorica Dancila in SUA: Fotografiile de campanie cu liderii importanti americani se lasa insa asteptate

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a gasit pretextul perfect pentru a o insoti pe Viorica Dancila in SUA. Ministrul Afacerilor Externe a anuntat ca aceasta va participa la ceremonia dedicata preluarii.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )