Libnet.ro
UNICEF

19:45

Schimbari importante in PSD. Propunerile facute de Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Schimbari importante in PSD. Propunerile facute de Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National CExN) ca va propune ca partidul sa aiba 16 vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune, posturile urmand. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea anunta schimbari importante in PSD: Vom avea...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca la Congresul care va avea loc pe 10 martie, vor fi alesi 16 vicepresedinti, 8 femei si 8 barbati. De.

Tensiuni in PSD inainte de Congres: ATACURI intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu(VIDEO)

Secretarii vechi de trei guverne zboara. E primul semnal dat, in prag de Comitet Executiv PSD, de catre Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise insa, sunt asteptate sa cada capete mult mai grele. Gabriela.

Tensiuni in PSD inainte de Congres: ATACURI intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu(VIDEO)

Secretarii vechi de trei guverne zboara. E primul semnal dat, in prag de Comitet Executiv PSD, de catre Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise insa, sunt asteptate sa cada capete mult mai grele. Gabriela.

Hunedoara: Organizatia judeteana PSD il sustine 'neconditionat' pe Liviu Dragnea la conducerea partidului

Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat il sustine neconditionat pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezolutii adoptate, in unanimitate, sambata, la Deva, de catre cei 400 de delegati prezenti la Conferinta judeteana a PSD, relateaza Agerpres.

Organizatia PSD Dolj il va sustine pe Liviu Dragnea la Congresul de saptamana viitoare

Cei 175 de delegati ai PSD Dolj vor sustine, la Congresul extraordinar al partidului din 10 martie, mentinerea in functia de presedinte al formatiunii a lui Liviu Dragnea, iar pentru functia de presedinte executiv propun si sustin candidatura lui Marian Neacsu, actual secretar general al Partidului Social Democrat, informeaza Agerpres.

PSD Brasov il va sustine pe Liviu Dragnea la congresul de saptamana viitoare

Organizatia judeteana a PSD Brasov, a adoptat, in unanimitate, intr-o conferinta extraordinara a filialei, o rezolutie de acordare a unui mandat de incredere si sustinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Extraordinar al formatiunii de saptamana viitoare, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea a recunoscut. Nu ii plac doar bombonicile, ci si... EUGENIILE. Mananc cate una in fiecare zi

Dupa mai bine de patru ore de sedinta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea, a facut o marturisire la care nu se astepta nimeni. El a declarat luni ca mananca in.

UPDATE Petrecerile SRI, motiv de controverse intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea. Liderul PSD: Cred ca poata sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns luni afirmatiei facute de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, cel care a spus duminica seara ca asteapta explicatii de la camaradul sau Dragnea cu privire la participarea sa la chermezele SRI, afirmand ca Stefanescu ar trebui sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea.

SURSE Cine sunt cei cinci critici ai Congresului pregatit de Liviu Dragnea/ Banicioiu, posibil candidat la functia de presedinte executiv

Cinci voci importante din PSD au criticat astazi la sedinta CEX planurile lui Liviu Dragnea de a organiza un Congres in data de zece martie in care sa fie alesi noii vicepresedinti ai partidului pe cele opt regiuni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Cei care s-au declarat impotriva sunt Codrin Stefanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Serban Nicolae.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )