Libnet.ro
UNICEF

15:30

Viorica Dancila: Nu voi mai lucra cu Anca Alexandrescu. Nici la Guvern, nici la partid!

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu voi mai lucra cu Anca Alexandrescu. Nici la Guvern, nici la partid!

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv Nation CExN), ca o va elibera din functia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme. continuă pe Antena3

Dancila nici nu vrea sa mai auda de Anca Alexandrescu: Exclus sa mai colaborez cu ea! / Premierul afirmase despre apropiata lui Dragnea ca e una dintre cele mai rele persoane pe care le-am intalnit

Viorica Dancila nici nu vrea sa mai auda de Anca Alexandrescu, cea pe care Liviu Dragnea i-a impus-o drept consilier onorific la Palatul Victoria. Alexandrescu era considerata unul dintre cei mai fideli oameni ai fo.

Dancila o da afara pe Anca Alexandrescu si de la partid, dupa ce a dat-o afara din Guvern: Exclus sa mai colaboram. Care va fi soarta lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat marti noaptea, la finalul sedintei CEx, ca urmeaza sa o dea afara din partid pe Anca Alexandrescu, dupa ce la inceputul lunii a inlaturat-o si din Guvern. Anca Alexandrscu se ocupa de comunicarea PSD. A fost trimisa la Guvern de Liviu Dragnea pentru a supraveghea activitatea premierului.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Melescanu: Am sunat-o pe Viorica Dancila. Nu mi-a cerut demisia si m-a asigurat ca nici nu mi-o va cere

Teodor Melescanu a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca a sunat-o pe Viorica Dancila dupa ce presedintele Iohannis ceruse demiterea sa, dar ca premierul i-a spus ca nu ii cere demisia si l-a asigurat ca nici nu i-o va cere. Tot in aceasta seara, Melescanu a declarat la Antena 3 ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Viorica Dancila: Eu nu am avut NICIODATA pe masa Guvernului un document referitor la amnistie si gratiere

Pe masa guvernului nu s-a aflat niciodata un document referitor la amnistie si gratiere si nici nu a existat vreodata o impunere in a da aministia si gratierea, a precizat prim-mnistrul Viorica Dancila,.

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

VIORICA DANCILA: Trebuie sa ne asumam rezultatul la europarlamentare

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, sustine ca rezultatul partidului la europarlamentare trebuie asumat de toti, ea afirmand ca social-democratii, in momentele grele, au dat dovada de unitate si putere de a merge mai departe.

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre.

inca un lider PSD ii cere lui Dragnea sa plece. Tara a fost condusa intr-o directie gresita. Viorica Dancila nu are ce cauta premier

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, luni, la Antena 3, ca nu il surprinde rezultatul inregistrat de PSD la alegerile europarlamentare deoarece tara a fost condusa intr-un mod neprincipial si intr-o directie gresita. El crede ca nu poate fi guvernata o tara care este impotriva ta, dar considera ca Liviu Dragnea se va agata de putere. De asemenea, Negoita mai spune ca Viorica Dancila nu are ce cauta in functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )