Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIORICA DANCILA: Trebuie sa ne asumam rezultatul la europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Trebuie sa ne asumam rezultatul la europarlamentare

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, sustine ca rezultatul partidului la europarlamentare trebuie asumat de toti, ea afirmand ca social-democratii, in momentele grele, au dat dovada de unitate si putere de a merge mai departe. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: Nu sunt adepta ca presedintele sa ia singur deciziile

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este de acord ca presedintele partidului sa ia singur deciziile si a respins solutia alegerilor anticipate.

inca un lider PSD ii cere lui Dragnea sa plece. Tara a fost condusa intr-o directie gresita. Viorica Dancila nu are ce cauta premier

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, luni, la Antena 3, ca nu il surprinde rezultatul inregistrat de PSD la alegerile europarlamentare deoarece tara a fost condusa intr-un mod neprincipial si intr-o directie gresita. El crede ca nu poate fi guvernata o tara care este impotriva ta, dar considera ca Liviu Dragnea se va agata de putere. De asemenea, Negoita mai spune ca Viorica Dancila nu are ce cauta in functia de premier.

INTALNIRE DE URGENTA A LIDERILOR SOCIAL-DEMOCRATI: Viorica Dancila preia interimar conducerea PSD

Premierul Viorica Dancila va conduce interimar PSD, in calitate de presedinte executiv, a anuntat, astazi, presedintele PSD sector 5, Daniel Florea.

Viorica Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani la europarlamentare; nu am votat la referendum, intrucat Klaus Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul 039;Jean Monnet039; din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra in Parlamentul European fara sa se pozitioneze impotriva Romaniei,.

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre.

Sa demisioneze sau nu Liviu Dragnea? Cum a raspuns Viorica Dancila

PSD a inregistrat un scor mult sub asteptari la alegerile europarlamentare si, asa cum se intampla in cazul unor astfel de esecuri, se aduc in discutie anumite demisii. Premierul Viorica Dancila a spus ca nu va demisiona, dar a fost intrebata daca nu cumva se impune demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. PSD a inregistrat un [] .

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora; cine a gresit trebuie sa plece acasa

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )