Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila: Eu nu am vorbit despre statul paralel, nu ca nu ar exista, nu stiu despre acest lucru

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Eu nu am vorbit despre statul paralel, nu ca nu ar exista, nu stiu despre acest lucru

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat marti seara, in conferinta de presa de la finalul sedintei CExN, ca nu vrea sa discute despre statul paralel, dar a adaugat ca asta nu. continuă pe Antena3

Clotilde Armand: Viorica Dancila vrea reforma in PSD, a devenit brusc de treaba; a uitat ca PSD a declarat ca NATO si UE au finantat statul paralel

Consilierul local USR Clotilde Armand, care a candidat pe lista Aliantei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, sustine ca Viorica Dancila vrea reforma in PSD si a devenit brusc de treaba, uitand toate actiunile de pana acum ale partidului.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Viorica Dancila, despre deciziile luate in CEx: Mircea Geoana si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD sunt bineveniti

Premierul Viorica Dancila a facut declaratii referitoare la procesul de reformare a partidului PSD si despre deciziile luate marti in CEx. Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce sa va s.

Viorica Dancila despre votul din Diaspora: Cei care au gresit trebuie sa plateasca

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila,a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca persoanele care au gresit in legatura cu.

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba despre condamnarea lui Dragnea: Viorica Dancila stia de doua saptamani ca liderul PSD va fi condamnat

Ion Cristoiu sustine ca Viorica Dancila stia marele secret al condamnarii lui Dragnea de acum doua saptamani. Conform scenariului dezvaluit de jurnalist, Klaus Iohannis isi doreste un guvern de uniune.

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre.

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan.

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens.

VIORICA DANCILA: Nu sunt multumita de votul din diaspora

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )